Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az az életmód,...

Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?

Figyelt kérdés
Nézegetem a facebookot, ismerősök ismerősei, távoli ismerősök, random emberek. Itt ugye vissza lehet nézni gyakran 5-10 évnyi fotót is. Gyakorlatilag 1-1 adott nő teljes változását és alakulását dokumentálja. És feltünt hogy bizonyos nők néha pár év alatt hatalmasat öregednek, rá se lehet ismerni konkrétan. És ez főleg az elmúlt pár évben csúcsosodik ki. Mi lehet az oka? Éjszakai élet? Cigi, alkohol? Túlzásba vitt hazugságok, meghasonlottság? És itt nem arról van szó hogy elkezd idősödni 30-40 évesen, az is kifejezetten szép tud lenni. Hanem amikor 20 körül csúcson van, és akkor hirtelen pár év alatt bezuhan és megcsúnyul. Még csak nem is elhízás, azt most hagyjuk, egy másik kérdés lenne hogy ennyire eligénytelenedni hirtelen miért. De ez a hirtelen jött megöregedés, hogy beesik az arca, hatalmas árkok és ráncok lesznek rajta, megfakul 1-2 év alatt a tekintete és halott lesz, vagy kifejeztten gonosz és lelketlen és üres, ez az egész miből jöhet? Mi okozza, ki mit tippel?

#nők #öregedés #rosszúl öregedés #bezuhanás
2023. szept. 13. 23:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a felesleges napozás szoláriumozás öregbít a legjobban. Elképesztő, hogy emberek értelmetlenűl szénné égetik magukat, és egy év alatt 3-4-et öregednek.
2023. szept. 14. 02:49
 12/40 anonim ***** válasza:
67%

"keményen nyomják az "erős és független nő vagyok" dolgot úgy, hogy csak szexre használják őket"

A szex öregít? És aki ugyanennyit szexel párkapcsolatban ugyanazzal az emberrel?

2023. szept. 14. 04:16
 13/40 anonim ***** válasza:
66%

"Lehet, hogy rosszul látom, de mintha azok a nők akiknek sötét az eredeti testszőrzetük, feltünőbben öregednek."

Ez tök érdekes, mert én mindig a sötétebb hajú nőket látom fiatalabbnak, akiknek van szín az arcukon.

Kicsinek sokan szőkének és kék szeműnek születünk, és "beérünk", viszont ahogy öregszünk, megint kifakulunk.

Általában a tavasz típusok, akik nagyon fehérek és világos a hajuk, ők öregszenek a legcsúnyábban, az ő bőrük a legérzékenyebb.

Ne kérdezzétek, hogy vettem észre, de 1964-ben egy csomó sötét hajú, szemű színésznő született, aki ma is krva jól néz ki. Mariska Hargitay, Juliette Binoche, Sandra Bullock, Mary-Louise Parker, Monica Bellucci, Marisa Tomei.

2023. szept. 14. 04:34
 14/40 anonim ***** válasza:
93%

A gyerekvállalás öregít rengeteget, a terhesség is leterheli a szervezetet, aztán az 1-2 évig nem alvás is. Emellett pedig a napozás mánia, az UV folyamatosan károsítja a bőrt.

Az alkohol dehidratál, de szerintem ez kevésbé indok, ha nem masszív alkoholista valaki, a sok meló is a kialvatlanság miatt lehet, elhanyagolja magát az időhiány miatt.

2023. szept. 14. 05:32
 15/40 anonim ***** válasza:
17%
13. Ha érdekelnek a színtípusok, tőlem megtanulhatod, de butaságot ne írj.
2023. szept. 14. 06:30
 16/40 anonim ***** válasza:
18%
Ismerem őket, cuni.
2023. szept. 14. 06:34
 17/40 anonim ***** válasza:
61%
Engem az érdekel, ha a nők ilyen qrva rondák, miért nem hagyjátok békén őket? Akkor menjetek a suliba 16 éveseket felszedni. Menjetek át a tini kategóriába hozzájuk. Mi értelme van nőt keresni a ronda csoportban?
2023. szept. 14. 06:36
 18/40 anonim ***** válasza:
29%
Rendben, hidd azt, nekem megfelel, amíg nem oktatod tévesen.
2023. szept. 14. 06:50
 19/40 anonim ***** válasza:
35%
A sok buki, drogok , pia, cigi , az hogy 13 éves koruktól kezdve 25 ig , kb 300 férfivel kefélnek. Aztán jön 1-2 terhesség és utána 35 évesen úgy neznek ki mint egy 55 éves.
2023. szept. 14. 06:53
 20/40 anonim ***** válasza:
23%
18, ne okoskodj olyanról, amiről nem tudsz semmit.
2023. szept. 14. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!