Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?
"keményen nyomják az "erős és független nő vagyok" dolgot úgy, hogy csak szexre használják őket"
A szex öregít? És aki ugyanennyit szexel párkapcsolatban ugyanazzal az emberrel?
"Lehet, hogy rosszul látom, de mintha azok a nők akiknek sötét az eredeti testszőrzetük, feltünőbben öregednek."
Ez tök érdekes, mert én mindig a sötétebb hajú nőket látom fiatalabbnak, akiknek van szín az arcukon.
Kicsinek sokan szőkének és kék szeműnek születünk, és "beérünk", viszont ahogy öregszünk, megint kifakulunk.
Általában a tavasz típusok, akik nagyon fehérek és világos a hajuk, ők öregszenek a legcsúnyábban, az ő bőrük a legérzékenyebb.
Ne kérdezzétek, hogy vettem észre, de 1964-ben egy csomó sötét hajú, szemű színésznő született, aki ma is krva jól néz ki. Mariska Hargitay, Juliette Binoche, Sandra Bullock, Mary-Louise Parker, Monica Bellucci, Marisa Tomei.
A gyerekvállalás öregít rengeteget, a terhesség is leterheli a szervezetet, aztán az 1-2 évig nem alvás is. Emellett pedig a napozás mánia, az UV folyamatosan károsítja a bőrt.
Az alkohol dehidratál, de szerintem ez kevésbé indok, ha nem masszív alkoholista valaki, a sok meló is a kialvatlanság miatt lehet, elhanyagolja magát az időhiány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!