Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?

"kb 300 férfivel kefélnek"
Csak veled nem. Hüpphüpp.

(Csak veled nem. Hüpphüpp.)
Engem kielégít a párom. 😃💪

Részben genetika, de leginkább a gyerek. Gyerek mellett kegyetlen ütemben lehet öregedni.
Cigi.
Alkohol.
Kialvatlanság.
Sok munka / stressz.
Sportmentes életmód, egészségtelen kaják, vitaminhiány, bőrápolás hiánya stb.
Az éjszakai élet önmagában nem, én rengeteget buliztam 19-25 évesen, most 27 évesen mégis 18-20-nak szoktak nézni.

Még az èn korosztályomban sem jellemző az emberekre, hogy hatalmas árkok és ráncok lennènek az arcukon, pedig én már 40 felett vagyok :D
Lassan 30 éve cigizek, inni is szeretek, mégis fiatalabbnak nèzek ki a koromnál, köze nincs ezeknek a dolgoknak az öregedèshez, pláne nem huszonèvesen. Max. az alkoholisták öregednek gyorsabban.

Valóban a genetika sokat számít és az is hogy milyen életmódot folytat az illető.
De az amit senki nem vesz figyelembe és még fontos tényező az a pénz!
Ugyanis a mai világban akinek van pénze az tud ezen a területen "csalni"!
Van botox kezelés, arcfeltöltés, szálbehúzás stb, egyéb non invazív eljárások amit sokan meg is csináltatnak (akinek van rá pénze).
És ezekhez az emberekhez képest nézik sokan azt, hogy a másik hogy öregszik. Pedig ha nem lennének ilyen eljárások akkor mindenki természetes módon öregedne, és nem lenne ekkora különbség az emberek között.
Úgyhogy aki jól áll anyagilag annak van esélye "szebben öregedni". De azt már nem fogják odaírni a képeik mellé, hogy attól ráncmentes, feszes az arca 40-50 évesen is, mert egy hete töltögette fel a plasztikai sebész.
Úgyhogy genetika, életmód és nagyban pénz kérdése az egész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!