Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az az életmód,...

Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?

Figyelt kérdés
Nézegetem a facebookot, ismerősök ismerősei, távoli ismerősök, random emberek. Itt ugye vissza lehet nézni gyakran 5-10 évnyi fotót is. Gyakorlatilag 1-1 adott nő teljes változását és alakulását dokumentálja. És feltünt hogy bizonyos nők néha pár év alatt hatalmasat öregednek, rá se lehet ismerni konkrétan. És ez főleg az elmúlt pár évben csúcsosodik ki. Mi lehet az oka? Éjszakai élet? Cigi, alkohol? Túlzásba vitt hazugságok, meghasonlottság? És itt nem arról van szó hogy elkezd idősödni 30-40 évesen, az is kifejezetten szép tud lenni. Hanem amikor 20 körül csúcson van, és akkor hirtelen pár év alatt bezuhan és megcsúnyul. Még csak nem is elhízás, azt most hagyjuk, egy másik kérdés lenne hogy ennyire eligénytelenedni hirtelen miért. De ez a hirtelen jött megöregedés, hogy beesik az arca, hatalmas árkok és ráncok lesznek rajta, megfakul 1-2 év alatt a tekintete és halott lesz, vagy kifejeztten gonosz és lelketlen és üres, ez az egész miből jöhet? Mi okozza, ki mit tippel?

2023. szept. 13. 23:10
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%

"kb 300 férfivel kefélnek"

Csak veled nem. Hüpphüpp.

2023. szept. 14. 06:59
 22/40 anonim ***** válasza:
18%

(Csak veled nem. Hüpphüpp.)

Engem kielégít a párom. 😃💪

2023. szept. 14. 07:01
 23/40 anonim ***** válasza:
92%

Részben genetika, de leginkább a gyerek. Gyerek mellett kegyetlen ütemben lehet öregedni.

Cigi.

Alkohol.

Kialvatlanság.

Sok munka / stressz.

Sportmentes életmód, egészségtelen kaják, vitaminhiány, bőrápolás hiánya stb.

Az éjszakai élet önmagában nem, én rengeteget buliztam 19-25 évesen, most 27 évesen mégis 18-20-nak szoktak nézni.

2023. szept. 14. 07:12
 24/40 anonim ***** válasza:
40%

Még az èn korosztályomban sem jellemző az emberekre, hogy hatalmas árkok és ráncok lennènek az arcukon, pedig én már 40 felett vagyok :D

Lassan 30 éve cigizek, inni is szeretek, mégis fiatalabbnak nèzek ki a koromnál, köze nincs ezeknek a dolgoknak az öregedèshez, pláne nem huszonèvesen. Max. az alkoholisták öregednek gyorsabban.

2023. szept. 14. 07:34
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen genetika, munka, stressz, egészségtelen életmód, de legfőképpen az igénytelenség.
2023. szept. 14. 07:37
 26/40 anonim ***** válasza:
38%
Cigi,kávé,pia,pasi,meló,családtagok elvesztése.
2023. szept. 14. 08:35
 27/40 anonim ***** válasza:
83%
Gyerek meg egy gyökèr fèrj.
2023. szept. 14. 08:49
 28/40 anonim ***** válasza:
40%

Valóban a genetika sokat számít és az is hogy milyen életmódot folytat az illető.

De az amit senki nem vesz figyelembe és még fontos tényező az a pénz!

Ugyanis a mai világban akinek van pénze az tud ezen a területen "csalni"!

Van botox kezelés, arcfeltöltés, szálbehúzás stb, egyéb non invazív eljárások amit sokan meg is csináltatnak (akinek van rá pénze).

És ezekhez az emberekhez képest nézik sokan azt, hogy a másik hogy öregszik. Pedig ha nem lennének ilyen eljárások akkor mindenki természetes módon öregedne, és nem lenne ekkora különbség az emberek között.

Úgyhogy aki jól áll anyagilag annak van esélye "szebben öregedni". De azt már nem fogják odaírni a képeik mellé, hogy attól ráncmentes, feszes az arca 40-50 évesen is, mert egy hete töltögette fel a plasztikai sebész.

Úgyhogy genetika, életmód és nagyban pénz kérdése az egész.

2023. szept. 14. 09:00
 29/40 anonim ***** válasza:
23%
#24 ja persze, minden 40-es bagós hamvas testű hófehér fogsorral.
2023. szept. 14. 09:19
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigieket nem ismételném, inkább kiegészítem, hogy vannak olyan súlyosabb betegségek is, amik nagyon gyorsan öregítik a testet. Csak ezt általában nem szokta senki reklámozni magáról.
2023. szept. 14. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!