Mi lehet az az életmód, aminek a hatására bizonyos nők pár év alatt mintha 10-et öregedtek volna?
Kiégnek. Összejönnek pár toxikus emberrel vagy keményen nyomják az "erős és független nő vagyok" dolgot úgy, hogy csak szexre használják őket. Mellette persze a buli, pia, cigi, esetleg drogok.
Ha megnézed az összeszedett, érett, értelmes nőket, akkor náluk ezt nem igazán látni.
Párkapcsolat, gyerek, munka.
Ezektől lehet gyorsan öregedni.
25 körülre a legtöbb lányról/nőről lemosódik az ifjúság jótékony máza, és ha nem éltek normális életmódot, és kicsit szerencsétlen a genetikájuk, akkor az bizony eléggé kibukik. Ekkoriban lassul be a metabolizmus is, és indulnak a kilók fel, meg az asszonyosodás.
Nem hiába 16-20 a legtöbb lány életében a szexuális vonzerő csúcsa. Hihetetlen hogy ezt a többség átalussza egy gimi padjában.:D
1. Van az egésznek egy genetikai alapja, ami egy lottó semmit nem tehetsz ellene, a családod vagy egyik, vagy mindkét ágában jellemző, vagy jelen van. Egyszerűen vannak akiknél hamarabb indul be a sejtpusztulás, semmit nem tehetnek ellene.
2. Lehet, hogy rosszul látom, de mintha azok a nők akiknek sötét az eredeti testszőrzetük, feltünőbben öregednek.
3. A férfiak többségénél mintha tovább tartana az a periódus, amikor viszonylag kisebb jelekből lehet csak megmondani, hogy hány éves normál életmód mellett.
4. Természetesen a rendszeres alkoholfogyasztás borzasztóan meg tudja ütni a nőket, sokkal durvábban, mint a férfiakat. Nagyon mély ráncokat okoz, ami a férfiaknál elmegy egy ideig marconának, a nőknél azonnal árulkodik.
5. Kábszer is bejátszhat, de arról kevesebb képem van. Mondjuk jött velem szemben a zebrán egy csontkollekció nő, láthatóan drogos, 80-ra saccoltam volna de amikor elment mellettünk valamiért (talán mert bunkó módon megnéztük) hirtelen ijesztőleg ránk kiáltott és akkor láttam, hogy 30 körül lehet valójában. Nem sok lehetett neki hátra. De ez nem Magyarországon volt, szerintem az ismerőseid között jellemzőbb lehet a genetika és talán az alkohol
Elég kijózanító (és keserű) élmény lesz sokaknak szembesülni a túltolt feminizmus későbbi, nem várt járulékos következményeivel. Alapvető hiba volt azt elhitetni tömegekkel, hogy minden területen a korábbi férfi szerepek a legjobbak, a legtöbbek, amik elérhetők az életben. Lehet ezt csinálni, de akkor öregedni is ugyanúgy fognak, ahogy a férfiak.
Ha mellette a bulika is megy, mert hát miért ne, akkor meg majd még rosszabbul is. Ez ilyen. Hatvanadik oldal, apró betűs rész, senki nem beszél róla, de nyilvánvaló.
Egyrészt genetika, másrészt életmód.
- szoláriumozás / sok idő a napon szétcseszi a bőrödet és ha valaki sokat csinálja akkor nagyon gyorsan öregedni fog
- cigi, szerintem nem nagyon kell magyarázni
-alváshiány, egyértelműen ha nem alszol eleget a tested se fog rendesen regenerálódni
-válogatott étkezés hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!