Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják az alábbiakban...

Hogy hívják az alábbiakban részletezett viselkedést?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy ismerősöm, akit egészen az esetig a barátomnak hittem, megkért, hogy vigyem haza valahonnan. Az út során megkérdezte, hogy milyen néven vagyok fent instagramon, én pedig mit sem sejtve elárultam. A volán mögül szabadulva azonnal láttam, hogy letiltott, és egészen biztos vagyok benne, hogy ez útközben történt. Kérdőre vontam, és az alábbi párbeszéd játszódott le:

Én: miért korlátoztál instagramon?

Ő: nem korlátoztalak

Én: akkor miért nem tölti be a profilod?

Ő: fogalmam sincs

Én: ránéznél kérlek?

Ő: erre nem érek rá, mennem kell

Én: ezek szerint mégiscsak korlátoztál

Ő: gondolj amit akarsz

2023. szept. 13. 08:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hogy nem tudod elfogadni, hogy ő viszont nem akarja, hogy betekintést nyerj az életébe. Összeáll ez, csak nincs hozzá önreflexiód, hogy magadban monitorozd a dolgokat. Még itt tartasz az életben.
2023. szept. 13. 10:57
 22/25 A kérdező kommentje:
Leginkább a sunnyogást nem tudom elfogadni.
2023. szept. 13. 11:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem kell elfogadnod. Pontosan ezért van a kapcsolatmegszakítás.
2023. szept. 13. 11:13
 24/25 anonim ***** válasza:
"A kérdező mostani viselkedése figyelemre méltóbb, hogy miért talál ki ilyen történeteket és miért ír ki ilyen hatásvadász meséket." hogy elüsd valamivel az idődet , mert most is az oldalon kógsz mikor munka / suli idő van.
2023. szept. 13. 11:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Ugy hivjak hogy nem bir vmiert, tole kerdezd h miert.. Bar engem nem erdekelne, eleg gyerekes. Te meg rajzold le es gyurd ossze
2023. szept. 13. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!