Hogy hívják az alábbiakban részletezett viselkedést?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy egy ismerősöm, akit egészen az esetig a barátomnak hittem, megkért, hogy vigyem haza valahonnan. Az út során megkérdezte, hogy milyen néven vagyok fent instagramon, én pedig mit sem sejtve elárultam. A volán mögül szabadulva azonnal láttam, hogy letiltott, és egészen biztos vagyok benne, hogy ez útközben történt. Kérdőre vontam, és az alábbi párbeszéd játszódott le:
Én: miért korlátoztál instagramon?
Ő: nem korlátoztalak
Én: akkor miért nem tölti be a profilod?
Ő: fogalmam sincs
Én: ránéznél kérlek?
Ő: erre nem érek rá, mennem kell
Én: ezek szerint mégiscsak korlátoztál
Ő: gondolj amit akarsz
2023. szept. 13. 08:15
21/25 anonim 

válasza:

Hogy nem tudod elfogadni, hogy ő viszont nem akarja, hogy betekintést nyerj az életébe. Összeáll ez, csak nincs hozzá önreflexiód, hogy magadban monitorozd a dolgokat. Még itt tartasz az életben.
22/25 A kérdező kommentje:
Leginkább a sunnyogást nem tudom elfogadni.
2023. szept. 13. 11:01
23/25 anonim 

válasza:

Nem kell elfogadnod. Pontosan ezért van a kapcsolatmegszakítás.
24/25 anonim 

válasza:

"A kérdező mostani viselkedése figyelemre méltóbb, hogy miért talál ki ilyen történeteket és miért ír ki ilyen hatásvadász meséket." hogy elüsd valamivel az idődet , mert most is az oldalon kógsz mikor munka / suli idő van.
25/25 anonim 

válasza:

Ugy hivjak hogy nem bir vmiert, tole kerdezd h miert.. Bar engem nem erdekelne, eleg gyerekes. Te meg rajzold le es gyurd ossze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!