Hogy hívják az alábbiakban részletezett viselkedést?
Az történt, hogy egy ismerősöm, akit egészen az esetig a barátomnak hittem, megkért, hogy vigyem haza valahonnan. Az út során megkérdezte, hogy milyen néven vagyok fent instagramon, én pedig mit sem sejtve elárultam. A volán mögül szabadulva azonnal láttam, hogy letiltott, és egészen biztos vagyok benne, hogy ez útközben történt. Kérdőre vontam, és az alábbi párbeszéd játszódott le:
Én: miért korlátoztál instagramon?
Ő: nem korlátoztalak
Én: akkor miért nem tölti be a profilod?
Ő: fogalmam sincs
Én: ránéznél kérlek?
Ő: erre nem érek rá, mennem kell
Én: ezek szerint mégiscsak korlátoztál
Ő: gondolj amit akarsz
Félreértesz minket: mi tényleg szeretnénk azt hinni, hogy ez nem igaz, hogy nincsenek ilyen emberek...
Egyébként tudod a probléma ott kezdődik, hogy már az első - teljesen jogos - kérdésemre (miért nézted meg egyből) milyen obszcénul és rosszakat kívánva reagáltál a #4-es kommentedben.
És utána még Te vagy megsértődve. Ezek után miért csodálkozol a többi reakción?
"A volán mögül szabadulva azonnal láttam"
Tehát jól értem, hogy te vezettél, ő nyomkodta a telót melletted, kérdezgetett az instádról, megszólalt benned a vezérhangya és mikor kiszálltatok, lenyomtad az oldalán a zárat, hogy ki ne szálljon, és azonnal megnézted, hogy letiltott, majd ez a párbeszéd hangzott el?
Az a véleményem, hogy kihasználta az ingyenfuvart, többre nem tart téged.
Mi most a kérdés?
Természetesen nem zártam be, nem korlátoztam a szabadságában, távol álljon tőlem az ilyen cselekedet. Az út végén mindketten kiszálltunk, ő még rágyújtott, én meg felnéztem az instára, aztán láttam amit láttam. Majd az elköszönésnél nem egy szimpla "hello"-t kapott csak tőlem, hanem a fentiek játszódtak le. Egészen eddig a pillanatig ment a jópofizás, a baráti légkör. Valószínűleg azt remélte, hogy majd csak később veszek róla tudomást...
A kérdés pedig az, hogy van-e erre a viselkedésre valami szakszó, valami választékosabb kifejezés, mint a szemétláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!