Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják az alábbiakban...

Hogy hívják az alábbiakban részletezett viselkedést?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy ismerősöm, akit egészen az esetig a barátomnak hittem, megkért, hogy vigyem haza valahonnan. Az út során megkérdezte, hogy milyen néven vagyok fent instagramon, én pedig mit sem sejtve elárultam. A volán mögül szabadulva azonnal láttam, hogy letiltott, és egészen biztos vagyok benne, hogy ez útközben történt. Kérdőre vontam, és az alábbi párbeszéd játszódott le:

Én: miért korlátoztál instagramon?

Ő: nem korlátoztalak

Én: akkor miért nem tölti be a profilod?

Ő: fogalmam sincs

Én: ránéznél kérlek?

Ő: erre nem érek rá, mennem kell

Én: ezek szerint mégiscsak korlátoztál

Ő: gondolj amit akarsz

2023. szept. 13. 08:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mondom, csak annyit kívánok, hogy majd téged is tiltson le a barátod, aztán pattogj ezen a kis semmin.
2023. szept. 13. 09:13
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
#13: tiltson nyugodtan. Én sosem pattognék ilyen kis f*szságon. :D
2023. szept. 13. 09:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, menet közben a telefonját nyomkodta, sőt még videózott is, én meg nyilván a hosszú út után bátorkodtam ránézni az instámra, ahol egyből feltűnt, hogy már nem hozza fel az ő bejegyzéseit. A kérdőre vonás pedig még személyesen történt. De asszem be is fejeztem a magyarázkodást, mert ha elkönyvelted magadban, hogy ez egy kamusztori, akkor bármit is mondok, számodra az is marad 😅
2023. szept. 13. 09:18
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Félreértesz minket: mi tényleg szeretnénk azt hinni, hogy ez nem igaz, hogy nincsenek ilyen emberek...

Egyébként tudod a probléma ott kezdődik, hogy már az első - teljesen jogos - kérdésemre (miért nézted meg egyből) milyen obszcénul és rosszakat kívánva reagáltál a #4-es kommentedben.

És utána még Te vagy megsértődve. Ezek után miért csodálkozol a többi reakción?

2023. szept. 13. 09:36
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

"A volán mögül szabadulva azonnal láttam"

Tehát jól értem, hogy te vezettél, ő nyomkodta a telót melletted, kérdezgetett az instádról, megszólalt benned a vezérhangya és mikor kiszálltatok, lenyomtad az oldalán a zárat, hogy ki ne szálljon, és azonnal megnézted, hogy letiltott, majd ez a párbeszéd hangzott el?

Az a véleményem, hogy kihasználta az ingyenfuvart, többre nem tart téged.

Mi most a kérdés?

2023. szept. 13. 09:37
 16/25 anonim ***** válasza:
25%
De hogy az alap kérdésre is válaszoljak. Ez a viselkedesforma két, teljesen éretlen, a valóságtól távoli, online élő emberek frusztrációja. Érdemes az itt lévő válaszolóknak jól megnéznie ezt a kérdést. Ti is jók vagytok valamire a társadalomban. Elrettentő példának.
2023. szept. 13. 09:39
 17/25 A kérdező kommentje:

Természetesen nem zártam be, nem korlátoztam a szabadságában, távol álljon tőlem az ilyen cselekedet. Az út végén mindketten kiszálltunk, ő még rágyújtott, én meg felnéztem az instára, aztán láttam amit láttam. Majd az elköszönésnél nem egy szimpla "hello"-t kapott csak tőlem, hanem a fentiek játszódtak le. Egészen eddig a pillanatig ment a jópofizás, a baráti légkör. Valószínűleg azt remélte, hogy majd csak később veszek róla tudomást...

A kérdés pedig az, hogy van-e erre a viselkedésre valami szakszó, valami választékosabb kifejezés, mint a szemétláda.

2023. szept. 13. 09:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Nincs. Teljesen szakmai kifejezés erre a szemétláda. Ez van.
2023. szept. 13. 09:46
 19/25 anonim ***** válasza:
De te nem kerdezted az o fiokjat. Nem all ossze.
2023. szept. 13. 10:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Évek óta követtem már a profilját, néztem a sztorijait, jó érzés volt számomra, hogy ilyen módon betekintést nyerek az életébe, plusz ezáltal a találkozásaink során rengeteg beszédtéma is volt. Mi nem áll össze?
2023. szept. 13. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!