Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják az alábbiakban...

Hogy hívják az alábbiakban részletezett viselkedést?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy ismerősöm, akit egészen az esetig a barátomnak hittem, megkért, hogy vigyem haza valahonnan. Az út során megkérdezte, hogy milyen néven vagyok fent instagramon, én pedig mit sem sejtve elárultam. A volán mögül szabadulva azonnal láttam, hogy letiltott, és egészen biztos vagyok benne, hogy ez útközben történt. Kérdőre vontam, és az alábbi párbeszéd játszódott le:

Én: miért korlátoztál instagramon?

Ő: nem korlátoztalak

Én: akkor miért nem tölti be a profilod?

Ő: fogalmam sincs

Én: ránéznél kérlek?

Ő: erre nem érek rá, mennem kell

Én: ezek szerint mégiscsak korlátoztál

Ő: gondolj amit akarsz

2023. szept. 13. 08:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság.
2023. szept. 13. 08:24
 2/25 anonim ***** válasza:
68%

A modern pszichológia ezt úgy hívja, hogy "nem szeretném, ha a haverom látná a homoerotikus profilomat Instán" szindróma.

Egyébként Te ilyen Insta-függő vagy, hogy megáll az autó, és egyből azt kell nézned?

2023. szept. 13. 08:37
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Szemét disznó.
2023. szept. 13. 08:38
 4/25 anonim ***** válasza:
70%

#5: már a kérdés is erősen fikció gyanús. Semmi életszerű nincs benne. Ha egyszer nem ismerősök, miért kellene előre letiltani és még külön megkérdezni a fióknevét? Ha nem kerül kapcsolatba vele, hiába lenne irritáló vagy idegesítő a felhasználó, mert nem látod a közösségi oldalon a tevékenységét.

Ha a posztolási szokása vagy tartalma lenne a probléma, nem kellene megkérdezni a nevét, hiszen attól függetlenül is le lehet tiltani a téged zavaró embereket, és ha annyira zavar valaki hogy már legszívesebben letiltod, nyilván tudod és ismered hogy melyik fiók csinálja ezt.

A kérdező mostani viselkedése figyelemre méltóbb, hogy miért talál ki ilyen történeteket és miért ír ki ilyen hatásvadász meséket.

2023. szept. 13. 08:51
 5/25 A kérdező kommentje:

Legkevésbé sem fikció a kérdés, bárcsak az lenne. Ismerősök voltunk, de a több ezer követője között "elveszett" a felhasználónevem, ezért kérdezte. És nem, egyáltalán nem posztoltam sokat, sem irritáló dolgokat...

De látom itt is csak az áldozathibáztatás dívik.

2023. szept. 13. 08:56
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Az áldozathibáztatáshoz először is kellene egy áldozat...
2023. szept. 13. 09:00
 7/25 A kérdező kommentje:

Olyan ez, mint amikor valaki előre utal egy termékért, amit aztán soha nem kap meg, majd megosztja a történetét és végül az lesz a konklúzió, hogy még ő a f...fej, mert minek utalt előre. Vagy amikor ártatlanul megvernek valakit és csak annyit mondanak rá, hogy "minek ment oda".

Hát igen. Ez a mai társadalom. 👏

2023. szept. 13. 09:07
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogyan kell elképzelni? Kiszállt a kocsiból, és mikor bezáródott utána az ajtó, te már kerested az instáját? Menet közben a telefonját nyomkodta? Mindketten beteg elmék vagytok.
2023. szept. 13. 09:08
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a mai társadalom."

. És rólad mit árul el, hogy egy ilyen semmin pattogsz?

Tényleg olyan, mintha fizettél volna valamiért, amit aztán nem kapsz meg? Az, hogy le vagy tiltva Instán?

Reménytelen vagy...

2023. szept. 13. 09:09
 10/25 anonim ***** válasza:
92%

#10: nyilván ezt a részét nem gondolta át, de itt bukik a kamusztori.

Na, most jön a "brühühü, milyenek, hogy még engem bántanak"...

2023. szept. 13. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!