Hány nő tudja hogy mit jelent az "incel" kifejezés?
Komolyra fordítva a szót:
Ilyet, hogy nő sosem incelezik, csak férfiak inceleznek, csak akkor lehet biztosan kijelenteni, ha látod, hogy a világ összes nője nem jelent ki ilyet, a világ összes férfija meg igen.
Enélkül ez egy szélsőséges, egyoldalú, buta és hiteltelen állítás. Kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy pl. mondjuk Fony településen nem él polinéz felmenőjű ember, csak mert nem hallottam ilyenről, és még csak el sem tudom képzelni, mert mit keresne Fonyban.
Nem jelenthetek ki ilyet hitelesen én sem, hisz nem élek Fonyban, nem ismerem az összes ott élő embert, sem Fony minden szegletét. Így nem tudhatom, hogy tényleg nem él e Fonyban polinéz felmenőjű lakos. 😆
Itt szerintem arról van szó, hogy megsértődtél, hogy nőkeől ki lett írva egy kérdéy, és addig toltad a kereszt kérdéseket, még találtál egy olyat (hozzáteszem nem túl hiteleset), mire azt mondtam, amit hallani akarst, és belekapaszkodtál, majd bizonyítatlan fektérekezésekkel és hiányos idézésekkel próbálod bizonygatnibaz igazadat, de azzal árulod el a hiteltelenségedet, hogy kiakadsz ha ez nem jön össze, és tolod a személyeskedést. 😉
Rám sose mondták hogy incel, pedig szingli vagyok. :)
Igazából csak ezen az oldalon találkoztam ezzel a szóval.
De lényegtelen, az infulencer szóra is azt hittem valami covid variáns, úgy googleztam ki. :D
Nem nőkre szokták mondani.
Hidd el, ha körülnézel az interneten vagy facen, ott is fogsz találni. 🙂
Amügy meg szépen be lett nézve a kérdés.
Nem így szólt a kérdés, hogy a férfiak cagyca nők mondják e többet hogy incel, hanem hogy Hány nő tudja hogy mit jelent az "incel" kifejezés?
Max a tinik.
Az éretebbek tutira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!