11/23 anonim válasza:
Állva. Ülve sajnos nem tudok.
12/23 anonim válasza:
Otthon mosdótálba és egyben megmosom a brét és kényelemes.A húgy egy szervezet általi tiszta anyag.
Nem vicc,tényleg így csinálom,mondjuk én egyedül élek.
15/23 anonim válasza:
#10 Ebből is látszik, hogy apád primitív, és az alapján, hogy neked az számít férfinek, aki állva hugyozik, te is örökölted ezt a tulajdonságát. :)
16/23 anonim válasza:
Mi ez Német vagy Svédország, hogy ennyire nőiesek lettek a férfiak? Jól elkorcsosult a világ. Mi lesz legközelebb, sminkelés? Ráadásul lepontozni az összes kommentet akik állva csinálja elég...
18/23 anonim válasza:
10, lol:D Neked ezen múlik a férfiasságod?:D Elég kevésen múlik...
19/23 anonim válasza:
És akkor mi van?
Férfiak vagyunk, viselkedjünk is úgy
20/23 anonim válasza:
"Férfiak vagyunk, viselkedjünk is úgy"
Igen, én is ezt mondom. Éppen ezért mondom, hogy nem kéne a férfiasságot ahhoz kötni, hogy ki milyen pózban szabadul meg a fölösleges testnedvektől:D
Vagy akkor a fesztiválokon pisitölcsért használó nők is férfivá váltak? Én kétlem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!