Többi férfi, ti otthon állva vizeltek vagy ráültök a vécére?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 16:19
A kérdező szavazást indított:
Állva vizelek
Ráülök a wc-re
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
Egy normális férfi állva vizel és pont. Ülve maximum akkor ha jön a barna is vele együtt.
2/10 anonim válasza:
Ha nem tudsz rendesen hugyozni akkor inkább ülj rá minthogy mindenhol összevizeled
3/10 anonim válasza:
Fizikát tanultál? Aki állva pisál, az állat. Az emberek ülve vizelnek.
4/10 anonim válasza:
ha szarok, akkor természetesen ülve pisilek. általában egyszerre szokott jönni xd
6/10 anonim válasza:
Ráülök.
Bár magam után le szoktam takarítani a WC-t, általában nem én takarítok, - tartozom azzal a minimummal a feleségemnek, hogy megpróbálom a lehető legjobban megbecsülni a munkáját.
8/10 anonim válasza:
Állva pisálok. Ülve kakálok. Tisztesség dolgában sz@rul állok.
9/10 anonim válasza:
Kicsivel összetettebb férfinak lenni, mint minden lehetséges alkalommal a falu bikájának szerepében tetszelegni, játszani az eszünket.
Előzékenység, udvariasság, gáláns magatartás, illem ismerete is része a férfi viselkedésének, nem csak a pöcs lóbálás és mellkas döngölés.
Nem csak attól férfi a férfi, hogy eggyel több "végtagja" van és "határozott" azokkal szemben, akiket gyengébb egyéniségnek vél magánál.
10/10 anonim válasza:
Nekem egy rokonom aki férfi ráül, mert nem szereti, ha pisicseppek mennek ki.
De ha nagyon kell neki, akkor állva, mert úgy gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!