Mikor haza érsz suliból vagy munkából cipő után zoknid is leveszed vagy magadon hagyod?
Figyelt kérdés
Én leszoktam venni és olyan szabad érzetet nyújt. Mindig elnyomja a zokni a bokáját körül és utánna így viszket.2023. ápr. 2. 09:09
1/16 anonim válasza:
Ez általában olyankor van, ha túl szoros a zokni szára. Egyébként ilyenkor én is levetem, de a legtöbb zoknimnak nem szorít a szára, csak azoknak amik ilyen vastag téli zoknik.
2/16 anonim válasza:
vegyél normális méretű és anyagú zoknit
3/16 anonim válasza:
Jó, ez te vagy. De nem mindenkinek viszket a lábikója, és nem nyomja a szűk zokni. Nagyobb méretűt kéne venni. 😉
4/16 anonim válasza:
Ha padlófűtésem lenne akkor simán levenném. Amúgy soha.
5/16 anonim válasza:
Marad a zokni. Egyedül vagyok, így mindegy. (F!)
6/16 anonim válasza:
Nem bírom elviselni a zoknit. Télen is mezítláb vagyok. Én a talpamon keresztül szabályozom a hőmet vagy nem tudom, de nem jó ha rajtam van. Utcára cipőben felveszem persze, de hazaérek és zokni, melltartó repül először. :D
7/16 anonim válasza:
Amikor hazaérek, lefürdök és legtöbbször hajat is mosok. Aztán ha hideg évszak van veszek zoknit, ha meleg, akkor nem. Vettem egy csomó zoknit, ami jól tart, és mégse nyomja el a bokát, azt én is utálom.
8/16 anonim válasza:
Mikor hogy, de általában leveszem. Nincs különösebb oka, nem büdös, nem viszket, zavarni se zavar, de talán egy kicsivel jobban szeretem nélküle. Meg amúgy is általában fürödni megyek utána.
A viszkető érzés pedig tudom milyen, nekem szűk zokninál szokott lenni, főleg ha sokat gyalogol, netán fut az ember, akkor elviselhetetlen. Megoldás egy új zokni megfelelő anyaggal, mérettel, mert valszeg 1 mérettel nagyobb kell neked.
9/16 anonim válasza:
Igen, mindig leveszem a zoknit is, mezítláb szeretek lenni, amikor csak lehet.
10/16 anonim válasza:
Le szoktam venni és megmosom a lábam, ahogy hazaérek. Sokszor beleizzad a cipőbe, akkor is ha természetes anyagú a zoknim is meg a cipőm is. Szóval jobb megmosni. Utána általában mezitláb vagyok, vagy ha hideg van, akkor tiszta zoknit húzok otthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!