Hogyan keletkezik akár cipőben vagy padlón a talplenyomat?
Figyelt kérdés
A talplenyomat hogy jön létre akár cipőben, szandálban, és amikor kilépsz belőle látszódik a padlón a lenyomat?2022. okt. 17. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Fiú/Férfi vagyok, igen előfordul, hogy talplenyomatot hagyj.
Fiú/Férfi vagyok, nem fordul elő.
Lány/Nő vagyok, igen előfordul, hogy talplenyomatot hagyj.
Lány/nő vagyok, nem fordul elő.
8 szavazat
2/6 A kérdező kommentje:
Tévedés, én nem vagyok olyan, mert nálam ez előfordul, csak nem tudom hogy másnak e, előfordul..
2022. okt. 17. 16:33
3/6 anonim válasza:
A cipőben van talp alakban koszolódik vagy lesz koszos. A padlón ritkábban kosz, gyakrabban izzadság tud meglátszani.
4/6 anonim válasza:
3 vagyok, ez a mondat nagyon félrement... szóval cipőben vagy talp alakú kopás lehet, vagy talp alakú koszfolt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 3#.... .
2022. okt. 17. 16:35
6/6 anonim válasza:
De úgy létrejöhet, hogy a zoknis láb lenyomata látszódik meg: folyamatos zoknihasználat, ami által a zoknik talpa koszos lesz, így az a cipőbe is belekerül. És az izzadság is nagyon befolyásoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!