Igyekszek minden áron elkerülni a helyzetet, aztán ha nem sikerül akkor lehet botladozni a dzsindzsában, hogy találjon az ember egy helyet, ahol tuti nem látja meg senki. Utána már csak arra kell figyelni, hogy ne guggolj csalánba, tüskébe, rovartanyába és ne olyan legyen a föld ahonnan visszaverődik rád az undorító sáros-pisis lötty. Aztán már nincs más hátra csak egyensúlyozni, fogni a ruhádat és mindent megtenni érte, hogy ne pisild le, meg lehetőleg a cipődet se, de a combodon és a fenekeden se folyjon végig... Utána megtörölközöl odalent, sietve felhúzod a bugyit, kikerülöd a tócsát amit ott hagytál és visszaverekeded magad a civilizációba, ahol percek óta várnak rád.
Szóval egy életre szóló, hatalmas élmény, remélem kellő mértékben felizgultál 😒😂
Nem azért, de ehhez mégis milyen ötleteket kell gyűjtenie egy felnőtt nőnek? :D szerintem már a gyerekek is tudják, hogy a fiúk állva pisilnek, a lányok meg a vécén ülve, a szabadban guggolva. Meg egy nőnek a nők egészsége kategóriában miért kell külön megszólítania a nőket? Főleg úgy, hogy ti? Ha te is közénk tartozol, akkor nem inkább a "mi" lenne a megfelelő szó? 😉
Na mondjuk a "Nők, mi hogyan vizelünk a szabadban?" már elég hülyén hangzott volna, ezt elismerem
Én nem dicsérlek meg azért, mert ennyire kötözködős vagy, de hátha megteszi majd más.
Én még így nem mernék ahogy te leírtad, eddig azt csináltam hogy a vízbe mentem be, de az strand volt. Máshol nem tudom még mihez folyamodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!