Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nők miért pisilnek a szabadb...

A nők miért pisilnek a szabadban, ha olyan nagy mennyiségű szemetet hagynak maguk után?

Figyelt kérdés
A férfiak legalább semmit sem dobnak el, míg a nők után mindenhol papírzsebkendő hever, néha még tamponok is, csak úgy elhajítva valamerre.
2020. jún. 5. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem a nők szemetelnek meg pisilnek a szabadban, hanem az igénytelen emberek
2020. jún. 5. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

+1 az első hozzászólónak.

Én személy szerint soha nem megyek olyan helyre kirándulni amikor megvan a bajom,ahol tudom,hogy nincs wc. Egyrészt azért amit írtál másrészt a higiénia(ill.hiánya) miatt.

Soha semmit nem dobálok el. Ha egyéb szemetem van,elrakom addig míg nem találok kukát.

2020. jún. 5. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1... amikor kirándulsz az erdőben, és slagolnod kell, akkor is igénytelennek tartod a másikat? 🤔
2020. jún. 5. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3, nyilván nem, mert ott nem lehet mást csinálni, de egy városi környezetben igen ill. aki az erdőben szemetel az is igénytelen
2020. jún. 5. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Mert szerinted hol pisiljenek? Én gyakran járok a párommal horgászni, ami egy horgászparadicsom, de egyáltalán nincs sehol wc. A pasik elintézik fél perc alatt, de amikor kinn vagyunk fél nap, mégis mit tehetnék? Pisiljek be? Bemegyek a bokorba két papírzsebkendővel és pisilek, a zsebkendőket meg otthagyom, majd lebomlik. Soha nem szemetelek, de ezen a helyen elképzelésem sincs, hová tehetném a pisis zsebkendőt.
2020. jún. 5. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Tegyetek be betétet és akkor nem kell zsepivel törölni
2020. jún. 5. 10:51
 7/10 Mr.Q77 ***** válasza:
100%
Soha ne legyen ennél nagyobb gondja az emberiségnek minthogy itt-ott pisilnek a lányok az erdőben és "urambocsá" ottmarad 1-2 lebomló papír zsebkendő. Bár feltételezem ez is csak egy troll kérdés volt :)
2020. jún. 5. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Abban az egyben igazad van hogy illene egy zacskót tartani ilyenkor magunknál a zsepiknek, tamponoknak és hasonlóknak, de azért néhány tapasztalat miatt nem kéne ennyire általánosítanod.

+Nekünk nem olyan könnyű mint a férfi nemnek mi nem csak kivesszük elintézzük aztán megrázzuk és annyi, ráadásul gyakrabban is járunk wcre legyél már kicsit toleránsabb.

2020. jún. 5. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Miért lett lepontozva a válaszom (#6)?

Az miért nem megoldás, hogy tesztek be betétet - akkor is ha nincs meg - és pisiltek, nem kell zsepi és a maradék pár csepp belemegy a betétbe? Szerintem semmivel nem gázabb mint mikor megvan....

Zsebkendőt pedig ezesetben nem kell használni így nem kell szemetelni - márpedig a kérdés erre vonatkozott...

2020. jún. 6. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Utolsó, azért, mert ez undorító és nem higiénikus.
2020. jún. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!