Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők, ti hogy vizeltek szabadban?

Nők, ti hogy vizeltek szabadban?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 15:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy már megint nem lesz jó valami. De mi mást tudtam volna csinálni? De igen, és vitte tovább magával a Duna lefele, ahol nem fürdött senki.
2023. júl. 17. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Oké, bocs hogy ilyen apróságokon fennakadok 😁 és gondolom szép higiénikusan a bikini alsódon keresztül 😁

De örülök hogy már tudod mi mást lehet csinálni ;) Hagyom is a többieket hátha még adnak jó ötleteket erre a bonyolult problémára

2023. júl. 17. 17:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem bikini alsót hordok és nem is rajta keresztül történt. Nagyon is bonyolult a számodra ahogy elnézem.
2023. júl. 17. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Annyira bonyolult hogy te írtál róla ki kérdést ötleteket gyűjteni :D De tessék, találtam neked egy kupaccal:

[link]

Abba meg már inkább nem megyek bele, hogy most találtál-e nudista strandot a Duna mentén vagy a víz alatt húztad el az egyberészes fürdőruha alját, de egyik opció jobb mint a másik 😁 esküszöm hogy már inkább reménykedem, hogy nem vagy nő, mert ha valaki nő létére ennyire fogalmatlan az elég kemény...

2023. júl. 17. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Bocs, így helyes:

[link]

[link]

2023. júl. 17. 18:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Aztán ennyire fantáziátlan hogy lehet valaki? Jó, én se tudhatok mindent, de ez akkor is durva
2023. júl. 17. 18:20
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Mondja ezt valaki aki felnőttként nem tudja hogy a nők guggolva pisilnek a szabadban :D
2023. júl. 17. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
Megis, ahol nincs vece, es nyilvanossag se, hogy bekeredzkedj, nem egyertelmu hogy egy fatorzs moge, bokorba? Nem hiszem, hogy ez komolyan felmerul noben.
2023. júl. 17. 18:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Írd beca googliba :

NŐI PSITÖLCSÉR.

Nagyon praktikus, az ára nem vészes, szilikonból van.

Így állva tudsz pipilni, pont úgy mint a férfiak.

Ha valaki messziről meglát, azt hiszi, hogy transz nő vagy, de ezzel nem kell foglalkozni.

2023. júl. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!