Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagytok jó alvók?

Mennyire vagytok jó alvók?

Figyelt kérdés
Szokott lenni álmatlan éjjel?
2023. szept. 6. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetes rossz alvó vagyok. Nehezen alszom el még altatóval is, és óránként felébredek. Idén nyáron alig aludtam, hiába feküdtem le éjfélkor, hajnali fél négy négy körül felébredtem, és már nem is tudtam visszaaludni. Sokat fizetnék azért, hogy tudjak egyben aludni 8-9 órát, hatalmas szükségem lenne rá azt érzem, de mégsem megy.
2023. szept. 10. 14:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám magam annak.

Gimi végéig remek alvó voltam (letettem a fejem és már aludtam is), egyetem alatt pedig kifejezetten pocsék, pedig nem stresszeltem, nem értem haza későn, bár sokszor kellett 5-kor kelnem. Abban az 5-kor kelős időszakban viszont altatót szedtem, vagy altató/nyugtató teákat ittam, olyan nehezen tudtam elaludni, de még így is éjjel-hajnalban min. 3x megébredtem, nehezen tudtam visszaaludni, szóval sokszor voltam kialvatlan, és kész zombi délutánra.

Most, munka miatt, későn és hullafáradtan érek vissza az albérletbe, majd 11 felé/után esek be az ágyba, viszont még így sem mindig tudok hamar elaludni. Sokat forgolódok, és mostanában valami nyugtató hangnak kell szólnia, hogy végre aludni tudjak. Fél 6 felé egy ideje szinte mindig megébredek munkanapokon, amikor zenét hallgatva sikerül csak visszaaludnom. Pihenőnapokon tudom csak magam kipihenni, de abból meg nincs valami sok :/

2023. szept. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!