Mennyire vagytok jó alvók?
Nem mondanám magam annak.
Gimi végéig remek alvó voltam (letettem a fejem és már aludtam is), egyetem alatt pedig kifejezetten pocsék, pedig nem stresszeltem, nem értem haza későn, bár sokszor kellett 5-kor kelnem. Abban az 5-kor kelős időszakban viszont altatót szedtem, vagy altató/nyugtató teákat ittam, olyan nehezen tudtam elaludni, de még így is éjjel-hajnalban min. 3x megébredtem, nehezen tudtam visszaaludni, szóval sokszor voltam kialvatlan, és kész zombi délutánra.
Most, munka miatt, későn és hullafáradtan érek vissza az albérletbe, majd 11 felé/után esek be az ágyba, viszont még így sem mindig tudok hamar elaludni. Sokat forgolódok, és mostanában valami nyugtató hangnak kell szólnia, hogy végre aludni tudjak. Fél 6 felé egy ideje szinte mindig megébredek munkanapokon, amikor zenét hallgatva sikerül csak visszaaludnom. Pihenőnapokon tudom csak magam kipihenni, de abból meg nincs valami sok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!