Mennyire vagytok jó alvók?
Figyelt kérdés
Szokott lenni álmatlan éjjel?2023. szept. 6. 21:53
1/12 anonim válasza:
Egyre rosszabbul alszok. Ha van valami, ami idegesít, akkor nagyon hamar felkelek, de van, hogy nincs semmi, akkor is.
Általában, ha 4h. fele felkelek, akkor onnantól kezdve nincs alvás tovább.
2/12 anonim válasza:
Néha felébredek, de nem olyan jellemző. Az elalvás nehezebben megy, de mióta olvasok alvás előtt, jobb, mert ha legalább a szemem elfárad, úgy könnyebb.
3/12 anonim válasza:
Semennyire. Már sok éve szenvedek alvászavarral. Túl vagyok az alváslaboron kívül is egy csomó mindenen (termékek, technikák, praktikák), eddig semmi sem segített.
4/12 anonim válasza:
Nagyon rossz alvó vagyok, ritkán alszom mélyen és jól. Gyakran vannak rémálmiam vagy álmodok baromságokat és úgy kelek, hogy stresszben vagy épp izgalmi állapotban vagyok az állom miatt. (Nem szexuális, inkább adrenalin szerű izgalmi.)
5/12 anonim válasza:
nem mert mindig megiszok 1-2 pohár vizet lefekvés előtt és arra kelek hogy hugyoznom kell
6/12 anonim válasza:
Vannak stresszesebb időszakok, persze amikor ráérnék, nem megy úgy. Egyébként simán 10-11 órákat végig, van amikor mint akit kiütnek, és olyan jó aludni, addig se kell rágódni a napi vackokon meg fetrengeni a depiben. Az alvás jó.
7/12 Noren1989 válasza:
Semennyire. Àtlag a napi 6-7óra, kb 3x-i felkeléssel.
Néha felkelek a macskàkra, néha csak úgy random.
8/12 anonim válasza:
Eléggé aktív vagyok napközben, ráadásul éjfél előtt ritkán kerülök ágyba, így az elalvás könnyen megy. Ami mindig gáz, az az ébredés: szinte soha nem megyek úgy dolgozni, hogy maximálisan kipihentem volna magam. Hétvégén viszont pótlom: ilyenkor akár délig is képes vagyok aludni (illetve ébredés után még lustálkodni egy sort, mert annál nincs jobb). :)
9/12 anonim válasza:
Változó, nem alszom mélyen, így ha valami zavaró tényező van (zaj, kánikula, stressz), akkor rosszul alszom.
10/12 Metionin válasza:
Semennyire. Mióta élek szarul alszom. Egy átlag éjjel kb. 4x ébredek fel, forgolódom, nehezen alszom el. Mire normálisan tudnék aludni, meg már kelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!