Vagyunk itt még néhányan akiknek herótjuk van az emberekből?
Figyelt kérdés
Legyen az bármi.
Akár az hogy a puszta jelenlétük idegesít, vagy az állandó okoskodásuk.
Mindenkinél jobban tud mindent, kb. ezekre gondolok.
2023. szept. 5. 23:40
31/39 A kérdező kommentje:
Én vasárnap kint voltam a városban és kb. de hallod, amilyen fejeket meg arcokat láttam..
Az egy dolog, hogy megropogtattam volna a csontjaikat, de az élettől elment a kedvem..
Húztam haza gyorsan, meg mindig bámulnak, mint valami idióta.
2023. szept. 6. 12:01
32/39 Metionin válasza:
Én kb. csak boltba meg edzeni megyek ki de pont a boltban szoktak felcseszni legkönnyebben :D amikor előttem tötymörögnek, bambulnak, engedik a gyerekeiket rohangálni, visítani, ott telefonálnak kihangosítva, sorban állva tolakodnak, nekem basszák a kocsit, összefogdossák a cuccot amiből venni akarok, nem bírják kivárni míg azt a szerencsétlen árut elveszem az önkasszáról de már bassza odafele a sajátját, áh :D
33/39 anonim válasza:
31. Vasárnap az mindig extra brutál, jó hogy rájössz, te is a legjobbkor mész ki az utcára!
34/39 anonim válasza:
A legtöbb embertől igen. Ahogy páran írták előttem is, főleg azoktól, akik folyamatosan mondják a hülyeségeiket, nem képesek kussolni egy másodpercre sem. Ha jobban belegondolok, engem majdnem minden és mindenki idegesít, úgyhogy inkább nem kezdem felsorolni.
35/39 anonim válasza:
Én hihetetlen toleranciával és empátiával voltam egykoron "megáldva", még segítő szakmát is tanultam, annyira más ember voltam valamikor. Igen, tudom, hülyeség volt... Nálam akkor alakult ki a brutális embergyűlölet, amikor azt láttam, hogy full normális, hogy az, akin segítettél, az beléd rúghat / lesz.rhat / lepisálhat / megalázhat ahogy csak akar, és kb. te vagy a sz.r, ha ezt nem tudod simán elfogadni. Oké, az ember nem háláért megy ilyen munkát végezni, de az, hogy még ingyenes boxzsákja is legyél az ilyen aljanépnek, na az kihozta belőlem is a Terminátort. Van az a réteg, aki mára felőlem is dögöljön halomra ott, ahol van. Senkit nem gyűlölök jobban, mint a hálátlan retket, aki saját magának szúrja el az életét, majd teli torokból hibáztat mindenkit, bántalmaz, belerúg azokba, akik segítettek neki, de köszönöm sose hagyná el a száját, bocsánatot sosem kérne, nem, neki alanyi jogon jár minden, te meg kussolj.
36/39 anonim válasza:
Sok ilyen van 35-ös. Ahogy mondod: retkek.
37/39 anonim válasza:
Fura belegondolni hogy mi itt egymást utáljuk.
Valaki leírja hogy "a többi ember ostoba gci" én meg úgy nyomok rá a zöld kézre, mintha az ő szemszögéből nem én lennék a "többi ember"😂
38/39 anonim válasza:
Nem én vagyok, én más vagyok. :)
39/39 anonim válasza:
36.: Így igaz sajnos... Szomorú, mert én egykoron tényleg elképesztően segítőkész, empata ember voltam. El sem tudom képzelni, hogy hozzám korrektül álló, segítő kezet nyújtó emberhez úgy álljak, ahogy sok ember megteszi simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!