Vagyunk itt még néhányan akiknek herótjuk van az emberekből?
Legyen az bármi.
Akár az hogy a puszta jelenlétük idegesít, vagy az állandó okoskodásuk.
Mindenkinél jobban tud mindent, kb. ezekre gondolok.
Nekem például.
Én inkább attól tudok agyvérzést kapni amikor tömegközlekedek és hallgatnom kell a hülyeségeiket, elviselnem a szagukat egyeseknek, meg ha tömött járat van akkor elviselni azt hogy mellém ülnek, meg egymáshoz zsúfolódunk stb... Meg emiatt is lett szerintem tömegiszonyom ha olyan helyre megyek ahol tömeg van akárhova már rosszul vagyok, meg utálom hallgatni a sok hülyeséget amit zagyválnak vagy a hangos idétlen nevetésüket. Nem azzal van bajom hogy jókedvük van, hanem azzal hogy sokszor már az idegtépő szinten csinálják ezeket.
Na meg ami még bosszant ha utcán vagy akárhol random ember elkezd nekem beszélni a hülyeségeiről. Meg egyszer járnom kellett terápiás kezelésre, és a váróteremben mindig voltak ilyenek.
Én jobban szeretek félrevonulva el lenni a saját családom, és barátaim körében, ha barátokkal jövünk össze valahol az nem zavar egyáltalán. De sokszor már a jelenlegi lakhelyemen is elegem van az emberekből az idióta szomszédaimból, kivéve azt az egyet akivel nagyon jó barátok vagyunk, de a többi amit leművel az katasztrófa. Nem magával az emberekkel van bajom, hanem legtöbb esetben a viselkedésükkel, meg a hülyeségeikkel van tele a hócipőm.
Akinek nem inge, de engem már nagyon idegesít amikor ha kell, ha nem pofáznak állandóan és panaszkodnak.
Már lassan odajutottam, hogy egy kezemen meg tudom számolni, ki az akivel (még) érdemes egyáltalán néhány szót váltani. A többi kb. hányinger.
Meg amikor beleugatnak a másik dolgába.
Mi közük hozzá?
Jó lenne, ha sok ember a saját háza előtt sepregetne, mert lenne mit.
Utolsó jogos valahol amit írsz, de a helyzet ennél komplikáltabb.
Már lassan azt se tudod, hogy ki az akinek érdemes bizalmat szavazni.
Próbálom szelektálni az embereket, mint a hulladékot, de ez nem olyan egyszerű.
"Mindenkinél jobban tud mindent, kb. ezekre gondolok."
Ez egész Magyarország állampolgáraira jellemző, te hol éltél eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!