Más is van, akinek elege van az emberekből?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van. Szemetek, igazságtalanok, hazugok, imádják bántani a gyengébbet, mert az vicces. Rosszul vagyok tőlük, legszívesebben soha egyetlen emberrel se találkoznék többet.2023. febr. 22. 20:58
1/17 anonim válasza:
Időnként néha igen, de amúgy meg kell tanulni kizárni az olyan embereket akik lehúznak.
2/17 anonim válasza:
Most éppen igen, főleg a munkatársaimból.
3/17 anonim válasza:
Igen. Nagyon. Sőt, egyre inkább.
4/17 anonim válasza:
Azt veszem észre, hogy akik pl.: a szociális területen dolgoznak, ők nagyon is kezdenek hasonlítani a megjelenő rászorulókra, tehát valóban:
egyre rosszabb ez a társadalom... És senki sem akar ezen változtatni.
5/17 anonim válasza:
nekem is elegem van az emberi lényekből
6/17 anonim válasza:
Igen, de szerencsére van egy kutyám. Ő legalább mindig jófej.
8/17 anonim válasza:
Sok baratom, haverom van veluk elvagyok. Akik meg ilyenek azokkal nem foglalkozok
9/17 anonim válasza:
Én pont remete életre készülök. :D
10/17 anonim válasza:
én is remete akarok lenni, jó lenne a hegyekben lakni távol az emberektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!