Van, hogy eleged van az emberekből?
Figyelt kérdés
Városban, forgalomban, munkahelyen, boltban, bántások, beszólás, megalázás, cserbenhagyás, átverés, önzőség2021. nov. 12. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Folyamatosan
Sűrűn
Néha
Szinte soha
33 szavazat
2/9 anonim válasza:
Hangulattól függ. Ha jobb állapotban vagyok, akkor nem igazán érdekel. Ha hülye, az az ő baja. Depisebb időszakban a falra tudnék mászni mindentől, ami él és mozog.
3/9 anonim válasza:
A vicces az h a karanten kezdete ota otthon vibeolok egyedul filmezek jatszok hajtom a cigiket es az igazsag az h fele annyira se bantam meg mint amennyire gondoltam h meg fogom banni.
4/9 anonim válasza:
Mostanság elég gyakran kapom a beszólásokat, szóval igen. Elegem van belőlük, de próbálok józan ésszel gondolkodni, és hiszem, hogy léteznek még normális emberek a világon. Szóval nem skatyulázom be az összes embert egy kategóriába..
5/9 anonim válasza:
Ááá,dehogy.Nekem abból van elegem,,hogy nem tudom mire számítsak tőlük.Rengeteg idegbeteg van,még ha ismerem is az illetőt,van olyan,hogy elkezd bántani,mert nem tetszik neki valami.
6/9 anonim válasza:
Nekem abból a rétegből van elegem, amelyik frusztrált, és másokon/rajtam akarja ezt levezetni, üvöltözés, dudálás, beszólogatás vagy bármilyen más, egyéb formában. Szóval nem az összes emberből, csak ebből a gyorsan szaporodó rétegből elég már, de teljesen.
7/9 anonim válasza:
az biztos, hogy sokkal több ilyenben van részem, mint máskor. sokszor nincs kedvem mondjuk elindulni boltba/kormányablakba, mert számíthatok arra, hogy legalább az úton összeakadok vmi bunkó paraszttal.
8/9 anonim válasza:
#7 Ez is a Covid hibája :D Komolyra fordítva a szót, régen nem kaptam annyi beszólást mint most. Látszik, hogy egyre frusztráltabbak az emberek, a kormány csak uszítja az embereket egymás ellen, s ezért a normálisabbak isszuk meg a levét..Sajna.
9/9 anonim válasza:
8:
Amióta a futballokos miniszterünk hergeli a népet, sztem is rosszabb a helyzet. jó mondjuk, engem előtte is sokszor megtaláltak a frusztrált, egyszerű emberek, mert elég vékony és feminin vagyok, az utóbbi pár évben annyi magabiztos kötekedő h_lyével akadtam össze, h hihetetlen.
pedig egy normális vidéki kisvárosban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!