Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van, akinek elege van...

Más is van, akinek elege van az emberekből?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van. Szemetek, igazságtalanok, hazugok, imádják bántani a gyengébbet, mert az vicces. Rosszul vagyok tőlük, legszívesebben soha egyetlen emberrel se találkoznék többet.
2023. febr. 22. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiírhattam volna ezt a kérdést akár.

Elegem van a sudribunkó munkatársaimból, a sok lekezelő emberből, azokból akik az anyjukat is eladnák 100 forintért, így át is vernek persze. Akik semmi empátiával nem rendelkeznek mások iránt, akiknek fontosabb a jólét, a pénz, mint egy jó viszony másokkal. Elegem van.

2023. febr. 22. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Poen hogy ezt is embereknek irod ki.. 😅 es a sok egyterto szepen megbeszeli egymassal h minden ember kocsog xd logikus
2023. febr. 22. 23:08
 13/17 Darius- ***** válasza:

9-el értek egyet, ugyanezt irtam volna.

Nem mindegyik ember olyan

2023. febr. 22. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Nagyképű igazságtalan embereké a világ,mert jobban tisztelik az ilyet mint aki kedves jófej.
2023. febr. 23. 04:18
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Jelen!

Nekem összetett a miért, - a lényeg, hogy megdolgoztak ezért!

2023. febr. 23. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi időben nagyon odafigyelek arra, hogy kiket engedek és tartok magamhoz közel; belőlük nincs elegem, mert jó emberekről van szó. Viszont.. az irány, ami felé a társadalom halad, szakadatlanul, nagyon nem tetszik, és kifejezetten lehangol, amit a boltokban, tömegközlekedésen látok, szinte napi szinten. Vannak üdítő kivételek, azonban még így is a negatív példák vannak túlsúlyban.

Nagyon sok az empátia nélküli ember, akik tiszteletlenek, gond nélkül gázolnak át másokon, agresszívek, helyenként butácskábbak is, és mellé lekezelőek is. Az ilyenekből viszont nagyon is elegem van.

2023. febr. 25. 14:41
 17/17 anonim válasza:
Nekem igen
2024. márc. 11. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!