Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vagyunk itt még néhányan...

Vagyunk itt még néhányan akiknek herótjuk van az emberekből?

Figyelt kérdés

Legyen az bármi.

Akár az hogy a puszta jelenlétük idegesít, vagy az állandó okoskodásuk.

Mindenkinél jobban tud mindent, kb. ezekre gondolok.

2023. szept. 5. 23:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%

"Már lassan azt se tudod, hogy ki az akinek érdemes bizalmat szavazni."

Én annak szoktam, akit normálisnak tartok, de abból kevés van.

2023. szept. 6. 01:19
 12/39 A kérdező kommentje:

Nagyon tisztán látom, hogy mi van itt, csak eddig nem adtam ennek nagyon hangot, vagy nem annyira mint most.

De egy idő után elpattan az emberben a húr és inkább elszámolok magamban tízig, mert nem érnek annyit ezek a férgek, hogy rács mögé kerüljek.

2023. szept. 6. 01:22
 13/39 anonim ***** válasza:
2023. szept. 6. 01:27
 14/39 Darius- ***** válasza:
100%
Dehogyis, csak szórakozni jövök ide. Vannak vagy van (nem tudom) ellenkezőjét akarja elérni a beszólásokkal vagy hátam mögötti hírekkel, de én nem veszem magamra ezeket, hálistennek nem vagyok érzékeny. Az nagyon fáj nekik, ha nem reagálsz, ez az igazi büntetés. De nem mindig tartom be, vana mikor rossz napom van, akkor jól jön küzdeni velük.
2023. szept. 6. 01:30
 15/39 Darius- ***** válasza:
100%
3- Van olyan is, aki egyfolytában mond, elhiszem zavaró az ilyen neked is. De úgy hadar, hogy még érteni sem lehet. Néha én sem értem hogyan nem veszik észre magukat. Úgy látom neked sem jön be a gyerekes típus.
2023. szept. 6. 01:34
 16/39 anonim ***** válasza:
87%
Húztál már kötelet? Te is tudod hogy attól izgalmas hogy a másik fél megrántja. De ha nem rántja meg, hanem elengedi? Akkor zakózik!
2023. szept. 6. 01:35
 17/39 anonim ***** válasza:
2023. szept. 6. 01:39
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Saját naprendszert, és saját bolygót akarok, persze csak egy bolygó legyen mert utálom ezt a zsufoltságot.
2023. szept. 6. 01:40
 19/39 Darius- ***** válasza:
100%
18-Lehet, ha megtalálják a módját annak hogyan utazzunk az időben és hogyan tegyük lakhatóvá a sok bolygót az űrben ez meg is valósulhat.
2023. szept. 6. 01:43
 20/39 anonim ***** válasza:
2023. szept. 6. 01:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!