Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a dolog az életedben,...

Mi az a dolog az életedben, amire úgy gondolod, hogy hatalmas szerencse?

Figyelt kérdés

Amire a mai napig úgy gondolsz, hogy basszus, mekkora mazlim volt.

Nekem ilyen a házunk, amit 2021-ben 27 (!!!) millió forintért találtunk, tökéletes számunkra. Hihetetlen érzés még mindig mikor visszagondolok.

Illetve minden vizsgán jó tételeket húztam.

2023. szept. 5. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A családom, főleg a szüleim; szerintem remekül felneveltek és sokat köszönhetek nekik.

A képességim, eszem.

Sokszor húztam remek tételeket vizsgákon.

2023. szept. 6. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy vannak olyan barátaim akikre évtizedek óta számíthatok, különboző élethelyzet, távolság és a felnőtt élet mókuskereke ellenére. Ahogy nézem, ez sajnos elég ritka.
2023. szept. 6. 12:15
 13/14 Metionin ***** válasza:
A testalkatom, amit apai ágról örököltem. Egyébként ilyen dolgokban amiket írsz, nem szokott kifejezett szerencsém lenni. Mindenem amim van vagy lesz, azért szopok rendesen. Néha jól jönne egy kis szerencse azért.
2023. szept. 6. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:

A fogadott tesóm illetve a párom. Nekem ők az igazi családom, és nem a vér szerinti bagázs, akik felé szinte semmit sem érzek, de leglábbis nem sok pozitívat.

Ami még szerencse: gyerekkoromtól éreztem zsigerileg, hogy anyám nem egyenes ember, ezért nálam nem volt az, mint sokaknál, hogy évtizedek után esik csak le, hogy jé, a családom nem volt normális, jaj, hogy törjem meg a mintát. A nem kötődésem is hatalmas szerencse ilyen téren. Megspórolt egy csomó felesleges futkosást és értetlenkedést.

2023. szept. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!