Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a hülyéknek áll a...

Miért a hülyéknek áll a szerencse?

Figyelt kérdés

Húgom egy irtózatosan szívtelen bunkó ember, aki átgázol máson, kihasználja az embereket, az édesanyánkat is lekezeli, kioktatja, felpofozta már, de 2 hete nyert 3 milliót, és most is nyert kaparóson 400 ezret vagy mennyit. De élete során sokszor nyert már.

HOGYAN?! Összefekszik valakivel, vagy hogyan nyerhet mindig?!?!

2023. aug. 25. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a mesében van, hogy a jó és szorgalmas ember elnyeri a jutalmát és a rossz meg bűnhődik. A hugod szerencsés, te meg nem.
2023. aug. 25. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval szerencsejátékfüggő. 3 millio 500 ezret 2 hónap alatt el fog tapsolni. És ki tudja,eddig mennyit költörr rá..
2023. aug. 25. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, állandóan csinálja a munkahelyén a feszkót. Föllös szólni a főnöknek, mert volt is már szólva, de a helyzet változatlan, sőt rosszabb lett.

Azonban az anyja-apja (elvileg) halálos beteg.

Azt akarom ezzel mondani, hogy lehet, hogy valaki szerencsés jelenleg, de idővel az élet visszafizetteti vele azt, amit korábban kapott...

2023. aug. 25. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A hangya egész nyáron szorgosan gyűjtögetett, míg a tücsök csak hegedült. Tavaszra meg is döglött mind a kettő.
2023. aug. 25. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a hülyéknek all a szerencse hanem a szerencséseknek, meg akik megcsinálják maguknak.
2023. aug. 25. 16:53
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
100%

"A hangya egész nyáron szorgosan gyűjtögetett, míg a tücsök csak hegedült. Tavaszra meg is döglött mind a kettő."

Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is kulizik.

- Hogy vagy, hangya? - kérdi a tücsök.

- Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te?

- Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát.

- Nem lesz ennek jó vége - rázza a fejét a hangya. - Mi lesz, ha jön a tél?

Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercedessel áll meg a gyűjtögető hangya előtt.

- Hogy vagy?

- Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te?

- Van egy új Mercim, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra.

- És Párizsba is elmész?

- El én...

- Ha találkozol La Fontaine-el, mondd meg neki, hogy az anyja pitsája!

2023. aug. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!