Miért a hülyéknek áll a szerencse?
Húgom egy irtózatosan szívtelen bunkó ember, aki átgázol máson, kihasználja az embereket, az édesanyánkat is lekezeli, kioktatja, felpofozta már, de 2 hete nyert 3 milliót, és most is nyert kaparóson 400 ezret vagy mennyit. De élete során sokszor nyert már.
HOGYAN?! Összefekszik valakivel, vagy hogyan nyerhet mindig?!?!

Van egy ismerősöm, állandóan csinálja a munkahelyén a feszkót. Föllös szólni a főnöknek, mert volt is már szólva, de a helyzet változatlan, sőt rosszabb lett.
Azonban az anyja-apja (elvileg) halálos beteg.
Azt akarom ezzel mondani, hogy lehet, hogy valaki szerencsés jelenleg, de idővel az élet visszafizetteti vele azt, amit korábban kapott...

"A hangya egész nyáron szorgosan gyűjtögetett, míg a tücsök csak hegedült. Tavaszra meg is döglött mind a kettő."
Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is kulizik.
- Hogy vagy, hangya? - kérdi a tücsök.
- Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te?
- Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát.
- Nem lesz ennek jó vége - rázza a fejét a hangya. - Mi lesz, ha jön a tél?
Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercedessel áll meg a gyűjtögető hangya előtt.
- Hogy vagy?
- Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te?
- Van egy új Mercim, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra.
- És Párizsba is elmész?
- El én...
- Ha találkozol La Fontaine-el, mondd meg neki, hogy az anyja pitsája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!