Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a dolog az életedben,...

Mi az a dolog az életedben, amire úgy gondolod, hogy hatalmas szerencse?

Figyelt kérdés

Amire a mai napig úgy gondolsz, hogy basszus, mekkora mazlim volt.

Nekem ilyen a házunk, amit 2021-ben 27 (!!!) millió forintért találtunk, tökéletes számunkra. Hihetetlen érzés még mindig mikor visszagondolok.

Illetve minden vizsgán jó tételeket húztam.

2023. szept. 5. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A családom, figyelembe véve, hogy mennyi elbaltázott családmodellel találkoztam életem során.
2023. szept. 5. 22:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Igaz is. Belegondolva annyi mindent tudnék én is még írni, mint pl a családom, parom családja, a gyermekünk,munkank. Rengeteg dolog miatt érezheti magát szerencsesnek az ember.
2023. szept. 5. 22:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából semmi. Ha összességében megnézem, hogy hol tartok, akkor nincs semmi olyan, amire úgy gondolhatnék vissza, mint te a házra.

Apróságok persze voltak. Szeretem a könyveket és találtam egyszer egy szatyor ingyen könyvet meg ilyesmik.

2023. szept. 5. 22:51
 4/14 anonim ***** válasza:
38%
hatalmas szerencse lenne honkai ban megszerezni dang heng IL-t, fu xuant illetve jingliut
2023. szept. 5. 23:01
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
dan*
2023. szept. 5. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
az egész életem xd
2023. szept. 5. 23:08
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ilyen.:(
2023. szept. 5. 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Leginkább olyan dolgok voltak, amik óriási mázlik lehettek VOLNA, ha nem lettem volna balfék élni velük.

Pl. általános suli végén teljesen véletlenül megtaláltam a suliban egy padban a kiszemeltem telefonszámát. Fogalmam sincs hogyan történhetett ilyen, de balfék voltam kihasználni végül a lehetőséget.

Vagy mikor osztálytalálkozón odajött hozzám magától beszélgetni egy lány, és nem ugrott be akkor hogy elhívjam valahová később, utólag meg már cseszhettem.

Lehet ezek miatt döntött úgy a sors hogy nekem felesleges szerencsét biztosítani, úgysem élek vele, ezért vagyok évek óta szopóágon. :D

2023. szept. 5. 23:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Első sorban az életem, mert egy ritkább betegséggel születtem és könnyen értelmi fogyatékos lehettem volna.

Könnyedén letettem a cigit 12 év után egy jó könyvnek köszönhetően.

Kiköltöztem külföldre és a rengeteg nehézség ellenére kitartottam, ez miatt most egy csodaszép helyen élhetek.

2023. szept. 6. 05:37
 10/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy élek: a születésemkor nem sok esélyt adtak erre;

Az, hogy van munkám még ilyen állapotban is;

Az, hogy van hajlékom;

Azm hogy tettem rossz dolgokat az életben, de szerencsésen végződött eddig.

2023. szept. 6. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!