Mi az a dolog az életedben, amire úgy gondolod, hogy hatalmas szerencse?
Amire a mai napig úgy gondolsz, hogy basszus, mekkora mazlim volt.
Nekem ilyen a házunk, amit 2021-ben 27 (!!!) millió forintért találtunk, tökéletes számunkra. Hihetetlen érzés még mindig mikor visszagondolok.
Illetve minden vizsgán jó tételeket húztam.
Igazából semmi. Ha összességében megnézem, hogy hol tartok, akkor nincs semmi olyan, amire úgy gondolhatnék vissza, mint te a házra.
Apróságok persze voltak. Szeretem a könyveket és találtam egyszer egy szatyor ingyen könyvet meg ilyesmik.
Leginkább olyan dolgok voltak, amik óriási mázlik lehettek VOLNA, ha nem lettem volna balfék élni velük.
Pl. általános suli végén teljesen véletlenül megtaláltam a suliban egy padban a kiszemeltem telefonszámát. Fogalmam sincs hogyan történhetett ilyen, de balfék voltam kihasználni végül a lehetőséget.
Vagy mikor osztálytalálkozón odajött hozzám magától beszélgetni egy lány, és nem ugrott be akkor hogy elhívjam valahová később, utólag meg már cseszhettem.
Lehet ezek miatt döntött úgy a sors hogy nekem felesleges szerencsét biztosítani, úgysem élek vele, ezért vagyok évek óta szopóágon. :D
Első sorban az életem, mert egy ritkább betegséggel születtem és könnyen értelmi fogyatékos lehettem volna.
Könnyedén letettem a cigit 12 év után egy jó könyvnek köszönhetően.
Kiköltöztem külföldre és a rengeteg nehézség ellenére kitartottam, ez miatt most egy csodaszép helyen élhetek.
Az, hogy élek: a születésemkor nem sok esélyt adtak erre;
Az, hogy van munkám még ilyen állapotban is;
Az, hogy van hajlékom;
Azm hogy tettem rossz dolgokat az életben, de szerencsésen végződött eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!