Másnak is visszatetsző, más is álszentnek tartja a külföldről haza magyarkodást, hazafiaskodást?
Azokra gondolok, akik leléptek az országból, külföldön élnek és dolgoznak évek óta, eszükben sincs hazajönni aztán mégis a neten meg a fészbúkón osztják az észt, trianonoznak meg ilyen magyarkodós együtteseket meg ilyen mélymagyar bullshiteket osztanak meg folyamatosan.
Szóval én ezt marha undorítónak tartom. Könnyű onnan a jólétből dumálni. Ha akkora magyar az ilyen miért ment el és miért nem jön haza aztán akkor nettó 200ért három műszakban magyarkodhatna!!!
Egyrészt az, hogy csicska munkát végez, egy gettóban lakik, de évente egyszer elmegy a tengerpartra nyaralni, az nekem nem jó lét.
Másrészt, ha szereti a hazáját az miért baj?
A multikultinak az a lényege, hogy mindenki ápolhassa a saját kultúráját. Akkor ez miért zavar?
200-ért 3 műszakban a munkaerőpiac alja dolgozik. Ha ide tartozol, képezd magad és/vagy költözz el.
Nálunk Borsodban bárki el tud végezni egy vegyész szakmát, aztán két vegyi gyár is van, ahol tök jól keresnek az emberek.
6:40-es válasz: remélem a faludat vagy városodat elcsatolják innen, aztán meg tudnád mutatni milyen büszke román vagy. Te érzéketlen, identitás nélküli biorobot.
11:30. Mondanám, hogy kreatív vagy, de sajnos úgy látom nagyon buta vagy.
Ha lusta voltál tanulni, most meg lusta vagy dolgozni, akkor legalább csendben lennél.
Te akkora nagy buta lény vagy! 🤣🖕
Abszolút undorítóak az ilyen népek.
Én azért jöttem el onnan több, mint húsz éve,mert utálom a magyar mentalitást.
Pontosan ezt a pökhendi, nagyképű, melldöngető,de sunyin éhenkórász mentalitást .
Akinek ez tetszik, az maradjon is ott.
Egyetlen egyszer nem vettem magamnak a fáradságot hogy szavazzak ( amíg lehetett).
Mit érdekel engem, hogy mi történik Magyarországon?
Ezért is kerülöm a magyarokat.
Nem azért jöttem el onnan, hogy itt is a az elmebajukkal mérgezzenek.
#7-es.
Több, mint húsz éve élek boldogan Ausztriában. Egyetlen magyar sincs a környezetemben. Erre mindig is nagyon nagy gondot fordítottam.
A párom ősgyökeres osztrák. Nem tud magyarul,de nem is kell neki.
És bár rettenetesen büszke vagyok a magyar helyesírásomra, ha született volna gyerekünk, csak abban az esetben tanítottam volna meg magyarul ha már elég nagy és ő maga kéri.
Magamtól még egy bölcsődalt,egy mesét vagy verset sem adnék neki elő csak németül.
Ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!