Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj, ha én nem akarok nagyra...

Baj, ha én nem akarok nagyra törni?

Figyelt kérdés

Mármint nem akarok különösebben nagyívű karriert építeni. Sem tetemes vagyont, sem drága dolgokat. Nem akarok a külsömmel kitűnni, és máskülönben sem szeretnék kiemelkedni. Csak egy nyugodt, viszonylag kellemes életet szeretnék a maga egyszerűségében.

A családom és ismerősök viszont azt hajtják, hogy tegyek többet. És sok internetes platform9n is ezt tolják az arcomba. A törtetést, az állandó buzgóságot. Ne értsetek félre, mindenkit tisztelek és nagyra becsülök, aki magasra tör, de én ezt nem akarom. Ha pedig leírom/elmondom, zlkkantnak néznek. Ekkora baj ez?

2023. szept. 2. 16:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es, én sem írhattam volna szebben. A 8-ashoz hasonlók miatt született meg a kérdésem. Úgy látom, mimdenhol jelen vannak az ilyenek :D
2023. szept. 2. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Én olyannyira minimalista vagyok, hogy egy garzon és egy stabil megélhetés elég lenne. Nem szegény, nem gazdag. Ennyivel bőven megelégednék.
2023. szept. 2. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Semmi baj nincs ezzel, teljesen normális vagy! :)
2023. szept. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!