Kertes házban élek. Miért olyan hihetetlen, hogy nem akarok strandra menni?
Van egy kisebb medencénk és tudok napozni az udvaron. Szoktam is.
Nem szeretek strandra járni amúgy sem.
Az ismerőseim nagy része társasházban lakik. Gyakran mennek strandra a gyerekekkel, ami érthető.
Folyton kérdezik, hogy én miért nem megyek egyedül. Nincs gyerekem sem, elvagyok otthon. Minek tolongjak valahol, amit nem is szeretek?
Ha felfújható és egyéb felállítható medencéd van, akkor azért lehet jó a strand, mert ott úszni is tudsz, nem csak chillelni a vízben.
De egyébként meg nem tudom miért kéne menned egyedül. Úgy rohadt unalmas, már ha nem kifejezetten azért mész, hogy egész nap ússz. Ismerkedni meg úgysem ott fogsz, mindenki családfal, barátokkal megy.
#1: Úszni sem tudok. :D Egyáltalán nem vágyok strandra. Már kiskoromban sem szerettem, sosem mentem be a vízbe.
#2: Hogy jogos-e hogy kb naponta ezt hallgatom. Mennyire jó a strand, miért nem megyek el magamban egy órára. Elmondtam már 100x, hogy nekem jó otthon. Hogy lehet leszerelni az ilyen embereket? Kezd fárasztó lenni..
Nekem nem hihetetlen. Én se mennék, ha otthon tudnék napozni, fürdeni.
Én nem nagyon vágyom a strandra, annak ellenére, hogy lakásban élek, mert mindig van valami kellemetlen. Vagy a mosdó, vagy az emberek, vagy a vízben akadok bele valamibe, amibe nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!