Mi az oka annak, ha valaki hihetetlen mód sóher?
@2. a szulei nem voltak sporolosak? ehetett eleget? most van penze? stb engem pl lekuldtek a boltba majd leszidtak h miert nem a legolcsobb tejet vettem stb megtanultam egy eletre :P
en azt nem birom h valaki eljatsza h nem spur. valaki elmegy a melohelyrol penzt gyujtenek neki kepeslapba. a fonok belerak 5euro helyett 10et. majd utana elmondja mindig amikor tema h ki nem irta meg ala h nem baj mert o 10et tett bele.. vagy vesz vizet neha tejet kavehoz nekunk (meg maganak is, csap sincs szerintem gyakori a ceges kave amugy is) de elotte vagy 10szer elmondja h megy vesz vizet?..h tutira tudjad h o vette,, de o azt hiszi magarol h nem spur mert h vesz vizet egyaltalan:D es meg megjegyzeseket is tesz masra h spur. na az a ciki ha bagoly mondja
Hiaba gazdagok ha sporolos valamelyik szulo vagy nagyszulo aki sokat van vele amikor mar nagyobb akkor ezt atveszi siman ez lesz a normalis neki, elzarjuk a vizet fogmosaskor nem pazarolunk stb
a kisgyerekek alapbol pazarlosak eldobjak a kajat kinyom egy rakat fogkremet folyatja a csapot csak ugy mindig uj jatek kell tonkretesz barmit stb es Errol leszoktatjak a sporolos szulok majd rinyalnak hogy miert lett sporolos:D ( anyam legalabbis akinek ma mar nem kell sporolnia de amikor en nottem fel nagyon kellett sporolnunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!