Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, ha valaki...

Mi az oka annak, ha valaki hihetetlen mód sóher?

Figyelt kérdés
Magaval nem, de a csaladtagjsival, és mindenki mással az. Azt is felrójja, ha ennivalót vesz a csaladtagjának. Az ilyen embereknek mi a bajuk?
2022. jún. 23. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: kiskorában nem volt nyugodt körülményei, meg kellett küzdenie az ételért is, így ez megragadt nála az élet egyéb területeire is.
2022. jún. 23. 21:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó körülmények közt nőtt fel.
2022. jún. 23. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen a rokonom. Saját két éves gyerekére azt mondja úgy eszel mint egy disznó meg pocsékolsz.
2022. jún. 23. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:

@2. a szulei nem voltak sporolosak? ehetett eleget? most van penze? stb engem pl lekuldtek a boltba majd leszidtak h miert nem a legolcsobb tejet vettem stb megtanultam egy eletre :P

en azt nem birom h valaki eljatsza h nem spur. valaki elmegy a melohelyrol penzt gyujtenek neki kepeslapba. a fonok belerak 5euro helyett 10et. majd utana elmondja mindig amikor tema h ki nem irta meg ala h nem baj mert o 10et tett bele.. vagy vesz vizet neha tejet kavehoz nekunk (meg maganak is, csap sincs szerintem gyakori a ceges kave amugy is) de elotte vagy 10szer elmondja h megy vesz vizet?..h tutira tudjad h o vette,, de o azt hiszi magarol h nem spur mert h vesz vizet egyaltalan:D es meg megjegyzeseket is tesz masra h spur. na az a ciki ha bagoly mondja

2022. nov. 18. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ezzel a jellemvonással született.
2023. júl. 29. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Hiaba gazdagok ha sporolos valamelyik szulo vagy nagyszulo aki sokat van vele amikor mar nagyobb akkor ezt atveszi siman ez lesz a normalis neki, elzarjuk a vizet fogmosaskor nem pazarolunk stb

a kisgyerekek alapbol pazarlosak eldobjak a kajat kinyom egy rakat fogkremet folyatja a csapot csak ugy mindig uj jatek kell tonkretesz barmit stb es Errol leszoktatjak a sporolos szulok majd rinyalnak hogy miert lett sporolos:D ( anyam legalabbis akinek ma mar nem kell sporolnia de amikor en nottem fel nagyon kellett sporolnunk..

2023. aug. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!