Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért annyira hihetetlen ez a...

Miért annyira hihetetlen ez a férfiaknak? :D

Figyelt kérdés

Mostanában sok fiú/férfi arra panaszkodik ,hogy mi lányok/nők csakis a rossz fiúkra bukunk akik rosszul bánnak velünk nagyképűek, pénzesek és a társai..

Nagyon sok férfi azt hiszi, hogy minden nő ezt szereti részben megértem mivel igen tény ,hogy nagyon sokan az ilyen férfiakra buknak de miért kell a pasiknak úgy mond "általánosítani"?

Személy szerint én a kedves, rendes férfiakat szeretem akik nem azzal vágnak fel, hogy mennyi pénzük van hanem szerények és tisztelik a női nemet..

Amikor ezt elmondom ezt magamról akkor a férfiak leszoktak döbbeni ,hogy úristen, hol élek én ,hogy a rendes pasikat részesítem előnyben?!

Srácok miért olyan hihetetlen ,hogy létezik még olyan lány akit nem érdekel ,hogy mégis mennyi pénzed van? :D

Ne legyetek elkeseredve vagyunk még sokan olyan csajok akik törődésre, rendes fiúra vágynak..

2022. ápr. 19. 19:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Ja, aztán jönne egy nagyképű fiú, aki durván bánik veled, rögtön beadnád a derekad.
2022. ápr. 19. 19:29
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Napi önfényezés megvolt, mehetsz aludni.
2022. ápr. 19. 19:32
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Mert ez a tapasztalat. Én személy szerint, amikor bunkó voltam velük vagy lenéző az bejött nekik.
2022. ápr. 19. 19:33
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

Aztán ez a rendes férfi megkapja a nőt és rájön, hogy az nem szopik, három pózt ismer, havi 2 alkalom elég neki és féltékeny minden nőformára.

Visszafelé is igaz, hogy a kíváncsi rosszkislány sokkal kelendőbb, mint a feminista farokundoros.

2022. ápr. 19. 19:34
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

"de miért kell a pasiknak úgy mond "általánosítani"?"

Vicces feltenni ezt a kérdést, miközben te magad is általánosítással indítasz.

2022. ápr. 19. 19:35
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

Soha életemben nem buktam pénzes rosszfiúkra.

Mivel az átlagnál értelmesebb emberek vannak a környezetemben, így nem is értem ezt a felvetést. Szerintem csak az ostoba, buta nők vágynak ilyen pasikra, mint ahogy a pasik közül is csak az egybitesek vágynak ún. rosszlányokra.

Ilyen egyszerű ez. Nem megfelelő emberekkel veszed körül magad.

2022. ápr. 19. 19:41
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Általánosítás azt mondani, hogy egy adott csoport (férfiak), hogy viselkednek egy adott helyzetben. Szóval te ugyanazt csinálod. :)
2022. ápr. 19. 19:42
 8/19 anonim ***** válasza:
73%
Ez a tapasztalat
2022. ápr. 19. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:
51%

A "kíváncsi rosszkislány"-ra is csak addig vágynak míg megdugják. Legtöbben kibeszélik a háta mögött, hogy volt már 50 fsz a szájában.:D

Igaz ez a feminista fakundorosra is mondjuk. De ez a két véglet.

2022. ápr. 19. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
Összetörtétek a lelküket, mégis mit vársz?
2022. ápr. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!