Miért annyira hihetetlen ez a férfiaknak? :D
Mostanában sok fiú/férfi arra panaszkodik ,hogy mi lányok/nők csakis a rossz fiúkra bukunk akik rosszul bánnak velünk nagyképűek, pénzesek és a társai..
Nagyon sok férfi azt hiszi, hogy minden nő ezt szereti részben megértem mivel igen tény ,hogy nagyon sokan az ilyen férfiakra buknak de miért kell a pasiknak úgy mond "általánosítani"?
Személy szerint én a kedves, rendes férfiakat szeretem akik nem azzal vágnak fel, hogy mennyi pénzük van hanem szerények és tisztelik a női nemet..
Amikor ezt elmondom ezt magamról akkor a férfiak leszoktak döbbeni ,hogy úristen, hol élek én ,hogy a rendes pasikat részesítem előnyben?!
Srácok miért olyan hihetetlen ,hogy létezik még olyan lány akit nem érdekel ,hogy mégis mennyi pénzed van? :D
Ne legyetek elkeseredve vagyunk még sokan olyan csajok akik törődésre, rendes fiúra vágynak..
Aztán ez a rendes férfi megkapja a nőt és rájön, hogy az nem szopik, három pózt ismer, havi 2 alkalom elég neki és féltékeny minden nőformára.
Visszafelé is igaz, hogy a kíváncsi rosszkislány sokkal kelendőbb, mint a feminista farokundoros.
"de miért kell a pasiknak úgy mond "általánosítani"?"
Vicces feltenni ezt a kérdést, miközben te magad is általánosítással indítasz.
Soha életemben nem buktam pénzes rosszfiúkra.
Mivel az átlagnál értelmesebb emberek vannak a környezetemben, így nem is értem ezt a felvetést. Szerintem csak az ostoba, buta nők vágynak ilyen pasikra, mint ahogy a pasik közül is csak az egybitesek vágynak ún. rosszlányokra.
Ilyen egyszerű ez. Nem megfelelő emberekkel veszed körül magad.
A "kíváncsi rosszkislány"-ra is csak addig vágynak míg megdugják. Legtöbben kibeszélik a háta mögött, hogy volt már 50 fsz a szájában.:D
Igaz ez a feminista fakundorosra is mondjuk. De ez a két véglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!