Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kertes házban élek. Miért...

Kertes házban élek. Miért olyan hihetetlen, hogy nem akarok strandra menni?

Figyelt kérdés

Van egy kisebb medencénk és tudok napozni az udvaron. Szoktam is.

Nem szeretek strandra járni amúgy sem.

Az ismerőseim nagy része társasházban lakik. Gyakran mennek strandra a gyerekekkel, ami érthető.

Folyton kérdezik, hogy én miért nem megyek egyedül. Nincs gyerekem sem, elvagyok otthon. Minek tolongjak valahol, amit nem is szeretek?

2023. júl. 17. 11:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
6: Szerintem féltékenyek, hogy neked otthon akár minden nap lehet strandolás :)
2023. júl. 17. 11:54
 12/30 A kérdező kommentje:

Áh nem hiszem, hogy féltékenyek. Meg nincs is mire. Én amúgy is egy magamnakvaló ember vagyok. Nem akarok tömegbe menni.

Köszi a válaszokat! Legyen szép napotok!!

2023. júl. 17. 11:56
 13/30 anonim ***** válasza:
68%

"Ha felfújható és egyéb felállítható medencéd van, akkor azért lehet jó a strand, mert ott úszni is tudsz, nem csak chillelni a vízben."

Úszni egy strandon? :D Ez valami vicc? Örülsz, ha megmozdulni tudsz a sok hemzsegő paraszttól.

2023. júl. 17. 11:59
 14/30 anonim ***** válasza:
28%
Van valami különösebb oka annak, hogy ezt nem tudod az ismerőseiddel megbeszélni? Vagy ennyire egyedül vagy a kertes házadban, és unatkozol?
2023. júl. 17. 11:59
 15/30 A kérdező kommentje:

#14: Már hiányoztak az ilyen rosszindulatú válaszolók. Ha nem tetszik a kérdés nem kötelező megnyitod, válaszolni meg főleg nem kötelező. Senki nem hívott ide.

De ha unatkoznék is, ahhoz sincs közöd. Gondolom a rengeteg troll kérdés mellett megfér az enyém is.

Kaptam elég választ, megköszöntem. Mindenkinek zöldet nyomtam.

Egy rossz szavam nem volt senkihez... Ezért belém kötni.. Bezzeg a rengeteg trollnak senki nem szól be.

2023. júl. 17. 12:04
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell csodálkozni azon sem, ha kérdeznek tőled valamit"

Azon valóban nem, ez természetes. Viszont ha már egyszer meg van mondva és ennek ellenére nem értik meg, vagy továbbra is erőltetik, na az már parasztság. És igenis fárasztó. Ilyenkor nyugodtan vissza lehet szólni határozottabban. (Nem bunkó módon!) Én is így szoktam, aztán hogy sértődés van-e belőle, az kibaxottul nem tud érdekelni. Nem mindenkit ugyanaz kapcsol ki. Én például nem szeretek elutazni külföldre, hiába mondják, hogy az milyen jó meg szép, engem totál hidegen hagy. Én meg szeretek futni, biciklizni, mégse erőltetem rá senkire, hogy akkor ezért ő is azt csinálja. Fogadjuk már el azt, hogy mindenki más. Egyetértek a kérdezővel.

2023. júl. 17. 12:12
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kertes házban élek, sosem napozok és sosem megyek a medencébe, a strandot pedig szívből gyűlölöm, max évente 1x megyünk el a gyerekek miatt, de ha tehetem akkor sem megyek a vízbe és próbálom kerülni a napot...
2023. júl. 17. 12:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs, te így szereted és kész
2023. júl. 17. 13:00
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Most megmondtam neki huszadjára is, de megsértődött. :D Így járt. Legalább nem kérdezi meg újra. Ez ugyanaz mint mikor megkérdezik 100x miért nem megyek nyaralni.

Tudom, nem rosszból kérdezi ezeket senki, ennek van a szezonja most. Nem kérdezhetik a karácsonyt... De elmondom 1x,2x,3x szerintem fel lehet fogni.

2023. júl. 17. 13:02
 20/30 anonim ***** válasza:
Eleg egyertelmu hogy gyerekkel mas.. ugy elviseli az ember a tomeget, a visitozast, a hugyos vizet arany arba meg h barmikor kipakolhatjak a cigok ha nem figyel. Tok szar lett minden strand. Inkabb egy to, de ha van otthon medence akkor abbol is eleg par alkalom mert valljuk be azok is egyre koszosabbak, dragabbak
2023. júl. 17. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!