Csak nekem tűnt fel, hogy sokkal agresszívabbak a mai gyerekek/fiatalok, mint 15-20 évvel ezelőtt?
15 év alatti fiatalokra gondolok, mikor ezt állítom. Kerékpárral és rollerrel közlekedem a munkahelyemre oda-vissza és menet közben rendszeresen látok anyukákat a 8-10 éves gyerekükkel és a gyerek nagyon csúnyán beszél az anyjával. Facebookon is rendszeresen látok halálesetes hír alatt olyan embereket, akik olyanokat írnak, hogy "haha", mosolygós arc stb.., a profilját megnázve pedig csak 12-13 éves gyerek. Olyat is gyakran látok az utam során, hogy egymást pofozzák poénból.
Mi van a mai gyerekekkel? Amikor én voltam gyerek, tiszteltük a felnőtteket meg meg nem basztattuk egymást poénból. Ha volt egy barátunk, nem bántottuk fizikailag, mondván az csak poén, csak játszottunk botokkal. 28F
Már kisgyerekek rámkiabálnak, ha csengetek, mert ott nèzelődnek a kerékpárút közepén.
Meg volt pár fiú az iskolában, akik megvertek egy férfit. Ő a kórházban belehalt a sérüléseibe. Egyikük sem kapott igazi büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!