Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Csak nekem tűnt fel, hogy sokkal agresszívabbak a mai gyerekek/fiatalok, mint 15-20 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

15 év alatti fiatalokra gondolok, mikor ezt állítom. Kerékpárral és rollerrel közlekedem a munkahelyemre oda-vissza és menet közben rendszeresen látok anyukákat a 8-10 éves gyerekükkel és a gyerek nagyon csúnyán beszél az anyjával. Facebookon is rendszeresen látok halálesetes hír alatt olyan embereket, akik olyanokat írnak, hogy "haha", mosolygós arc stb.., a profilját megnázve pedig csak 12-13 éves gyerek. Olyat is gyakran látok az utam során, hogy egymást pofozzák poénból.

Mi van a mai gyerekekkel? Amikor én voltam gyerek, tiszteltük a felnőtteket meg meg nem basztattuk egymást poénból. Ha volt egy barátunk, nem bántottuk fizikailag, mondván az csak poén, csak játszottunk botokkal. 28F

2023. szept. 2. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Már kisgyerekek rámkiabálnak, ha csengetek, mert ott nèzelődnek a kerékpárút közepén.

Meg volt pár fiú az iskolában, akik megvertek egy férfit. Ő a kórházban belehalt a sérüléseibe. Egyikük sem kapott igazi büntetést.

2023. szept. 2. 16:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is csengetek kerékpárúton. 80 százalék nem érti, hogy odébb kéne menni. Vicces, mert 1 méterre meg ott a gyalogos őt. Jogosan el is üthetném, nyilván engem kúrna meg a törvény, mert nekem állt a rendelkezésemre gépi erő. Nem a butákról akarok beszélni. A mindennapokról. Az nyilvánvaló, hogy az emberek nem ismerik a kreszt , még a kerékpáros kreszt sem, nem ismerik a gyalog utat sem. Azt hiszik, járda. A fiatalok reagálnak a legagresszívebben.
2023. szept. 2. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
A lényeg az volt, hogy milyen aggresszìvan reagálnak a gyerekek a csengetésre, nem az, hogy nem ismerik a KRESZ-t.
2023. szept. 2. 16:52
 14/16 A kérdező kommentje:
13# miről beszélsz? Az a kérdás, hogy szerinted is másmilyenek-e.
2023. szept. 2. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Jól látod, beteg ez a társadalom.
2023. szept. 2. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk a cigányok egy speciális történet, de egyre inkább elcigányosodik a magyar társadalom az tény.
2023. szept. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!