Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ilyen kevés kedves...

Miért van ilyen kevés kedves ember?

Figyelt kérdés
Tehát igazából kedves, nem érdekből kedves.
2023. szept. 2. 12:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Én se igazából, de érdekből nem vagyok kedves senkivel, mert fárasztó és nem érdemli meg senki. Egyetlen kivétel a férjem.
2023. szept. 2. 12:37
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Vadidegenekkel én se vagyok kedves, mert utána kihasználnak. Bunkó se vagyok, de nem jópofizom.

Csak ismerősökkel.

2023. szept. 2. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Munkahelyen a tipikusan kétszínű, álszent kedvességet lehet tapasztalni, akik csak azért kedvesek, hogy minél többet meg tudjanak rólad, hogy utána kibeszéljenek, lejárassanak a hátad mögött. Nagyon vigyázni kell az efféle taplókkal. Aki tényleg normális, azokból az emberekből kevés van.
2023. szept. 2. 12:46
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Tele az ország beteges, rosszindulatú, frusztrált emberekkel, aztán aki kedves, már annak sem éri meg annak lennie, mert csak furcsán néznek rá, még nem is kap belőle semmit vissza, max. hülyének nézését, meg kihasználását. Sajnos. Én úgy vagyok jelenleg, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten részemről.
2023. szept. 2. 12:47
 5/14 A kérdező kommentje:

4

De akkor a kedves emberek mit tegyenek?

Vonuljanak ki a társadalomból?

Ereszkedjenek le arra a szintre ők is?

Vagy vonuljanak ki az életből teljesen?

2023. szept. 2. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem a jótékonykodás korát, hanem a kíméletlen személyes érdekérvényesítés korát éljük.
2023. szept. 2. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Én addig kedves szoktam lenni, még valaki nem tesz ellene. De egyébként egyszerű, hogy miért.. a legtöbb ember rohan, nincs ideje, nincs jó élete, stresszes, nem él jól.. ne csodálkozz, hogy ez megy.. miért a média is mi? Mármint a legjava.. gyűlölet keltés lényegében.
2023. szept. 2. 13:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha nem is kimondottan a kedvesség de a jó modor, egy -egy kis apró humor csodákat tesz mindenkivel.

Sok érdekes ember között mozgok,de nincs olyan morgós,bunkó, egyéb, akit egy jó szóval ne lehetne "elvarázsolni ".

2023. szept. 2. 13:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, nyolcas! Én tegnap előre akartam engedni egy bácsit a boltban, mert egy darab villanykörtét vett csak, én meg tekepakoltam a szalagot. Elhajtott a picsába, hogy ő nem siet, már nyugdíjas, hagyjam már őt békén, neki jár a pihenés, miért akarom munkába zavarni... Csak pislogtam.
2023. szept. 2. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#9😅

Nekem az egyik ismerősöm mesélte, hogy az utcán kért valaki pénzt. Amikor adott neki 1000 Ft-ot, akkor meg leteremtette az illető, hogy adjon többet, mert az semmire sem elég.

2023. szept. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!