Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kedves a kollégám...

Miért ilyen kedves a kollégám velem?

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyok az új munkahelyemen, de őszintén szólva nem tetszik ez a hely, elég sokan lusták, a főnök kivételezik másokkal, nem éppen jó a környezet sem ezért. Ezért pár napja beadtam a felmondásom és most várom, hogy leteljen a felmondási határidő.

Azonban az egyik kollégám a minap megkérdezte tőlem, hogy tarthassuk-e egymással a kapcsolatot, miután elmentem. Azt mondja nagyon megkedvelt engem, és, hogy amióta ott vagyok, azóta ő sokkal jobban szeret bejárni dolgozni. Azelőtt senkivel sem volt igazán jóban, mert kicsit kihasználták őt. Egy szó mint száz, úgy néz ki, hogy a barátom akar lenni, de nekem ez furcsa. Nem lenne rossz, csak nekem furcsa, hogy pár hónap után valaki ennyire megkedvel egy másik embert.

Én 28F, 20F

2021. nov. 15. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Beavatott az ember!

Főnök érzelmi kapcsolatokkal akar ott tartani, ezért beavatta az embert.

2021. nov. 15. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Magányos ember, aki barátkozni akart a munkahelyén.

Vagy meleg és tetszel neki.

2021. nov. 15. 10:26
 3/4 A kérdező kommentje:
10:26, én inkább az elsőre gondoltam, mivel mondta is, hogy az utóbbi időben kezd magányos lenni. Meg azt is említette, hogy mióta ott vagyok, azóta mentálisan is sokkal jobban érzi magát.
2021. nov. 15. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom örül, hogy végre talált olyat akivel barátkozhat. 2 hónap után hogy-hogy van felmondási időd, nálatok nem 3 hónap a próbaidő? Akkor már holnaptól mehetnél amerre akarsz.
2021. nov. 15. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!