Kedves vagyok vagy talpnyaló?
Munkahelyemen van egy kollégám akit nagyon sokan nem szeretnek. Érdekes stílusa van és sokszor nagyon bunkón utasítgat illetve válaszol a többi kollégámnak (Mondjuk úgy, hogy egy fejjel a többiek felett is áll a ranglétrán, de ez nem kifogás). Ahogy megfigyeltem ő csak így fejezi ki magát, ez a stílusa. Tehát biztos vagyok benne, hogy nem gondolja teljesen úgy mint ahogy kiadta azt magából. Én ezt teljesen elfogadtam, holott rám is rám szokta hozni a frászt ha valamit rosszúl csináltam és leszid. De ettől függetlenűl nem veszem magamra, ha megkér valamire megcsinálom (beletartozik a munka körömbe dolgok).
A probléma az, hogy a legújabb kolegáimnak ez úgy jön le, hogy én "nyalok" neki és hogy mi milyen jóban vagyunk.
Én mindíg is úgy hittem, hogy természetemnél fogva kedves vagyok mindenkihez de ahogy tegnap a fülembe jutott, hogy a többiek mit gondolnak eléggé elszomorodtam.
22/L
Gondolom, a többiek is megcsinálják, amit kér, ha ő feljebb áll a ranglétrán. Akkor ők is nyalnak?
Egyébként szerintem is van ilyen ember, akinek kicsit durvább a stílusa, de semmi rosszindulat nincs benne, ezért nem kell magadra venni. Még lehet, hogy jobb ember is, mint a sok pletykálkodó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!