Miért utálják a nők ennyire a videojátékokat?
Figyelt kérdés
Sokáig gondolkodtam, hogy írjak-e ide vagy ne, mert kíváncsi vagyok, hogy másnál is van-e ilyen probléma. Vagy egy nő hogyan látja ezt a dolgot. 6 éve mikor összekerültem a jelenlegi párommal én szóltam neki, hogy a hobbim a pc-n való játék ,ami olyan este vagy délután max. 2-3 óra (ma már PS5 van). Azt mondta nem baj, őt nem zavarja. Sajnos mára már annyira eldurvult emiatt a helyzet, hogy állandóan csak a pofázást kell hallgatni, hogy ezzel a sz..rral csak a down-kórosok játszanak meg a tíz évesek és rohadjon meg mindenki, aki ezzel játszik, mert nem ez az élet blablabla. Mindig az életképtelen 40 éves s.ggfej munkanélküli sógorom mögé "bújik", mert neki is ez a véleménye. Példálózik a volt barátjával, akivel állandóan nyomultak (huszonévesen) valahol és sose volt otthon, mert mindig is utált otthon lenni, neki az a jó, hogy ha mindig pörgésben van, nem ez a sz.r játék. Na én meg pont az ellentetje vagyok és ha leülök este vagy du. kicsit játszani, akkor ez úgy van előadva, hogy én egésznap csak játszok... Van 2 kislányunk, felépítettem neki egy házat, kapott autót ,el van intézve minden, van munkahelyem jó fizuval, főzök, takarítok, de ha leülök játszani akkor rohadjak meg miért nem tudok olyan lenni, mint a volt palija blabla. Róla meg annyit, hogy 7.5 évvel idősebb (44), soha nem dolgozott csak eltartották, az egész family egy fogatlan, falusi arcom-arcom igénytelen csöves banda, akik csak fikázni tudnak másokat. Ezek a tipikus műszaki analfabéták. Mikor össze jöttem vele normálisnak tűnt, céltudatosnak, de ez olyan ,mint amikor eresztenek le a kútba és egyre sötétebb lesz. Sajnos én nem szeretek kocsmába járni, horgászni, autókkal kínlódani. Én ilyen tech-majom vagyok és így lefűz, meg néha úgy érzem, hogy ide tudok menekülni előle. Persze miután lerakom a kontrollert jön a pofázás, hogy istenem mekkora egy szánalmas vagyok ,hogy még mindig játszok és sose fogja érteni és elfogadni hogy mit lehet egésznap (max. 3ó) azt a sz.rt nyomkodni.2023. szept. 1. 18:50
1/23 anonim 

válasza:

Az a baj a felnőttként való játszadozással, hogy minden perce elbbaszott idő. Magadnak nem szabsz korlátokat, mert felnőtt vagy, úgy érzed megdolgoztál érte, és megérdemled. Ezzel olyan szerepbe kényszeríted a párod, hogy ő próbáljon határokat szabni, azaz azzal hogy naponta órákat játszadozol, a nejed az anyáddá változik akaratán kívül, te pedig egy haszontalan kamasz gyerekké. Ez nem igazán tesz jót a párkapcsolatoknak. A napi három óra játék az K urva sok. Ezt az időt mind a kapcsolatodtól lopod el. Mikor volt a nejeddel közös programod? A bevásárlás meg a szex nem ide tartozik. Gondolkodj el.
2/23 anonim 

válasza:

Mert rengeteg ilyen hozzád hasonló debil tolja full kreténben, napi több órában a videójátékokaty úgy m, hogy mellette meg nincs semmi életük.
3/23 anonim válasza:
azt nem értem hogy ha sorozatokat nézne egy férfi napi több órát olyat ami a nőt is érdekli, akkor hirtelen nem volna probléma hogy TV előtt ül. De ha játék miatt ül a TV előtt az meg baj?
hogy van ez?
4/23 A kérdező kommentje:
Nem kényszerítem semmilyem szerepbe, inkább fordítva. Nem érzem ezt a dolgot érdeminek, inkább csak kedvnek. Számomra a horgászat is egy elbszott idő. Ott is ülsz órákat, mint egy rakás sz.r, nem kevés pénzért. Vannak közös programok strand, túra stb. "A napi három óra játék az K urva sok." Nála ugyan ennyi ,mikor a b.zi kajdi csabát nézi és a shein-t lapozgatja. Esetek 90%-ban csak este szoktam leülni 8 után. Engem sajnos a Magyar Mozi Tv, Mi kis falunk és társai nem érdekelnek. Moziba nem tudok vele menni, mert szerinte csak a gyökerek nézik ezt a sok baromságot. Engem meg ezek a 60-as évekbeli magyar filmek nem kötnek le, amiket Ő néz.
2023. szept. 1. 19:23
5/23 anonim 

válasza:

Szóval alapból nem volt baja a játékokkal, csak a veled töltött idő alatt utálta meg őket. Rendkívül érdekes...
Te meg úgy beszélsz a barátnődről mint ő a te játékaidról, szóval felmerül a kérdés hogy mégis minek vagy vele.
6/23 anonim 

válasza:

Nekem az a bajom vele hogy nem felnőttnek való. Legalább is napi szintű játék biztosan nem. Ha alkalmanként leül mikor kedvet kap, mondjuk egy héten egyszer az teljesen rendben van, kikapcsolódás. De a napi szintű videójátékozást már teljesen hasztalan függőségnek tartom vagy menekülésnek valami elől, napi kötelességek/család/kapcsolat/akármi.
7/23 anonim 

válasza:

Minek jöttél össze egy ilyen nővel?
8/23 A kérdező kommentje:
Eleinte céltudatos volt, üde és normális. Miután összejöttem vele rá kis idővel elkezdett sóvárogni a volt palija után, akivel 13 évig volt, utána csak fikázott, mert neki ő volt az etalon. Úgy volt, hogy otthagyom, de kiderült, hogy úton van az első kislány. Úgy voltam vele akkor nem hagyom ott és támogatom, mert ott mindenki full cső. Kezdett így lassan befordulni, kicsit depresszív lenni. Semmi barátnője sincs már, semmi hobbi max. kertészkedünk, de elég hangulatválozó lett. Azért is intéztem neki messzebb egy házat, hogy kihozzam onnan és hátha elfelejti a gyökér exét és jobb lesz a hangulata. Az exes ügy lezárult, de pár éve meghalt az apja és onnan ívelt lefele minden. Elég hullámzó lett a hangulata. Van mikor dühöng meg mindenki egy f.szopó és mindenkinek jó az élete csak neki szar, de van amikor kenyérre lehet kenni (sajnos ez a kevesebb). Visszatérve eleinte nem zavarta ez a játéksz.rságom, inkább érzem úgy ezt, mint támadási felület. Anno mondta ,hogy leül megnézni ezt meg azt, addig nyugodtan üljek le játszani ha gondolom. Dühkitöréskör jön ez a debil viselkedése és persze a k.csögjáték. 😀 Mondjuk az is érdekes, hogy nekem magyaráz, hogy a gyerek előtt ne játszak, mert a szakirodalom szerint ez káros és ne legyen olyan down-kóros a gyerek, mint én, de amikor sírva őrjöng, hogy miért nem ő halt meg az apja helyett és a rák egyen mindenkit, mind ezt a gyerek előtt...akkor nemtudom melyik a károsabb. Bár az apját is csak ő sajnálja ennyire, mert az is csak egy alkohlista volt.
2023. szept. 1. 20:36
9/23 anonim 

válasza:

Csak a fő kérdésre válaszolva:
Szerintem azért, mert nem értik a lényegét, nem szeretik, mert csak azzal foglalkoznak a megszállottak, nem értik, hogy a logikát-, a finommotorikát fejlesztik vele.
10/23 anonim 

válasza:

Kérdező,amiket írsz a nődről,nagyon gáz dolgok.Ha egy nő nekem a volt fszijával példálózna,fognám a grabancát,és kiraknám a házból,mehet a volt barátjához.Ez egy energiavámpír,az ilyentől soha nem lesz nyugtod,szép lassan el fog emészteni.Ha egy tróger lennél,aki nem dolgozik,isźik,tojik a gyerekeire,akkor még azt mondanám jogosan jár a szája,de így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!