Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők maguktól rá se néznek a videójátékokra, de amikor kipróbálják őket alíg bírják lerakni?

Figyelt kérdés
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

2021. aug. 17. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
mi az isten f..sza ez a kérdés. szedjük már össze magunkat.
2021. aug. 17. 19:29
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Attól még ugyan olyan emberek, ők is szerethetik a videojátékokat, csak legfeljebb maguktól nem kezdenek bele olyan sokan mint a férfiak.

Én férfi vagyok, de én is így vagyok vele, hogy amikor egy havernál erre került a sor mindig élveztem, na játsszunk még egyet (fifa), de magamtól meg nem adnék ki erre pénzt, meg valahogy nem ölnék ebbe időt, de amúgy szeretek játszani.

2021. aug. 17. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez egyfajta hibás társadalmi beidegződés eredménye. A lányok babáznak, sminkelőst játszanak, a fiúk videójátékokat, és focit. És mivel rengeteg időt pazaroltak el, anélkül hogy kipróbálták volna magukat egy -egy játékban, az újdonság erejével hat rájuk az érzés, és mindent beakarnak pótolni.

( amúgy nem tudom a választ, csak unalomból tippelgetek. de jól, látod, ha egyszer beindulnak, le se lehet vakarni őket a game-ről)

2021. aug. 17. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Azért itt számít, hogy milyen fajta játékról van szó az érdeklődési körök miatt. Például egy nő természetes hogy ritkábban kezd magától egy lövöldözős, autóversenyes, focis játékba. Mivel ezek inkább a férfiakat érdeklik nagyobb arányban.
2021. aug. 17. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Nő vagyok, és azért nem, mert

1) többségét bugyitának tartom, nem köt le. Ami tetszett (pl a Red Dead Redemption 2), a stílusa miatt jött be. A Vaják nem tetszett, bár belevágtam, de mivel a könyvek se jöttek be, így ez se szippantott be.

2) nem bajlódok a telepítgetésével, mert nem értek hozzá, nem tudom hogyan kell crack-elni, stb.

3) egy jó játék sok pénzbe kerül, fejleszteni kell a gépet is, hogy egyáltalán csak elfusson. Sajnálom rá a pénzt, inkább egy jó könyv.

2021. aug. 17. 19:39
 6/12 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Akkor hogy próbáljuk ki, ha nem magunktól?

Fegyverrel kényszerítenek minket?

2021. aug. 17. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Így vannak a kékeressel is. Először még a megpuszilásától is fintorognak, de amikor előveszel egy ezrest...
2021. aug. 17. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Máshogyan vannak bekábelezve.
2021. aug. 17. 20:46
 9/12 Katona Dius ***** válasza:
92%
Nő vagyok, 29 éves. Fiatal tini koromtól kezdve szeretem a videojátékokat. Nem túl sokkal játszom rendszeresen, de szeretek újat kirpróbálni. Ha nem túl drága, akkor venni is szoktam. A férjem szintén gamer, sok játék van, amit együtt játszunk, de vannak olyanok, amiket én szeretek, ő meg nem és fordítva.
2021. aug. 17. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
94%

Nő vagyok, és már gyerekkorom óta játszok. Még DOS alatt volt az első játékom, a Super Mario. Utána kaptam egy Sega konzolt (az a sárga kazis). Ilyene pl. sokaknak volt fiúknak-lányoknak vegyesen.

Aztán amikor megkaptam az első saját gépemet (6 évesen), magam választottam ki a játékokat a polcról. Aztán egy ismerős megmutatta hogyan kell a Strong DC-t használni, és onnantól kezdve korlátozások nélkül szedtem le mindenfélét, amit szüleim nem vettek meg (gta, cod, unreal tournament, doom stb...).

Apám nem kockult, fiú unokatesóim nem kockultak, szval nem volt aki „bevezessen” a játékok világába.

Mondjuk van amit nem vennék meg (Fifa), vagy nem játszottam volna magamtól (Sven Co-op), és olyan is előfordult, hogy egy gameplay alatt tetszett meg egy játék.

Igaz, ma már nem annyira nyomom mint régen (akkoriban rengeteget játszottam online, mmorpg-ket többnyire), inkább csak offline játszok, 1-2 kivétellel. Na meg már egy ideje áttértem konzolra.

2021. aug. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!