Mi a véleményed az olyan streamerek-ről, akik abból keresik a pénzt hogy videójátékokkal játszanak?
Szeretem őket. Olyan mintha egy profi sportolónak a játékait követnéd, csak ez egy játék. Sokat tanultam a legjobbaktól. Aztán, mikor játszottam, jó volt hogy én voltam a legjobb a csapatban, majd felvettek barátnak, beszélgettünk, és ebből is születtek barátságok. (League of Legends)
Támogatom az egészet. Kivéve a csöcsmutogatós streamereket.
Kb az, hogy ez egy kemény munka. Mindig be kell szerezni (rosszab esetben saját pénzből megvenni) a játékokat, órákon keresztül játszani és produkálni magad, hogy az az ember is élvezze a tartalmat, aki nézi.
Meg van ennek a közössége. Én nem tartozom bele, én játszani szeretem a játékokat és nem nézni.
Ha van olyan hülye aki ezekért fizet a streamerek hülyék lennének nem kihasználni.
(Én is hülye vagyok, küldtem már Donatet streambe meg vettem Yt tagságot is egyszer.)
Azt, hogy az, hogy kinek miből van pénze, addig a saját dolga, amíg törvényt nem sért vele.
Megfizetik, tehát van erre közönsége. Akkor meg, ő dolga.
#4 Nézd meg, hogy sok hülye a szórakozás egyéb formáira hogyan és mennyit költ:
-TV előfizetés azért, hogy a 2 órás filmet a reklámok és ajánlók miatt 3 és fél óra alatt nézd meg, vagy hogy elsorvaszd az agyad a celebműsorokkal
-Felvizezett "sört" négyszeres áron, hogy aztán felrakhasd az instára, hogy mekkora überkirály vagy, és lelki békére lelhess, hogy az összes haverod lájkolta, micsoda életed van
És még lehetne sorolni.
Szerintem ez egy király dolog. Most őszintén.... Ha bárkinek lenne lehetősége a hobbijából megélni, úgy, hogy saját magának ossza be az idejét, akkor ki ne élne a lehetőséggel? És most nem feltétlenül a streamekről beszélek.
Én speciel csak gameplay videókat nézek, élő adásokat nem. És néha elég szórakoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!