Miért van az, hogy a mai (tisztelet a kivételnek) iskolás lányok olyan szinten ocsmányul beszélnek, hogy az valami förtelem ?
Kb. minden második szavuk a b@meg, g@ci, f@&z stb...
Mi gyerekként Ganxsta Zolee-n nőttünk fel mégsem beszéltünk fiú létünkre sem ilyen mocsok módon ahogy a mai tinilányok beszélnek .
Mitől lett ez ekkora divat, ettől érzik menőnek magukat ?
#8: miért, Te tinilányok társaságában töltöd a minennapjaidat, hogy ennyire szakértő vagy? Vagy csak néhány kiragadott példa alapján általánosítasz?
Vagy ha most magadra veszed a megjegyzésemet: mégis miért releváns, hogy Te, meg a többi cserkész a Szent Matildból hogyan beszéltetek? Gondolod, hogy Ti reprezentáltátok azt a korosztályt? Vagy mit akartál ezzel a megjegyzéssel?
Én tudom, hogy abban a korszakban is csúnyán beszéltek a gyerekek.
Sehol nem írtam, hogy TE mit csináltál. Annyit írtam, hogy 20 éve is “divat” volt. Vicces hogy pont te jössz a felfogásos beszólással. :D
11-es képzeld el hogy a panelházunk előtt egy általános iskola van a ház mögött pedig egy középiskola, szóval egész nap ezeket hallgatom .
A nagyszobába szépen behallatszik az általános iskolások üvöltözése a konyhába pedig a másik oldalon a középiskolások rendkívül emelkedett eszmefuttatásai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!