Jóhogy! Én pld imádom a hajnali-reggeli ködöket, a már megszelídülő esőzéseket és a kellemes hőmérsékletek melletti napsütésben sütkérezést. Ráadásul külföldre utazni is ősszel a legcélszerűbb, a kéthetes szabimat is mindig szeptemberben szoktam kivenni.
2023. aug. 31. 23:35
22/37 anonim válasza:
Bocsi, de nem veszekednétek tovább privában? Gondolom a kérdező sem örül, hogy szétoffoljátok a kérdését.
2023. aug. 31. 23:48
23/37 anonim válasza:
Trollok avagy a gyakorikérdések keménymagjai 🙃
2023. szept. 1. 00:04
24/37 anonim válasza:
Örülök, imádom a hűvösebb időt.
2023. szept. 1. 01:05
25/37 anonim válasza:
Én nem örülök, bár ha enyhe lesz az ősz, akkor az még nem lenne rossz.
A hideget nagyon utálom, meg a fűtésszezont.
2023. szept. 1. 06:33
26/37 anonim válasza:
Majd akkor ma nem lesz 25nel tobb 😀 de mar az is vmi h kezdodik a suli. Lazabb lesz a melom 😁
2023. szept. 1. 07:22
27/37 anonim válasza:
Munka suli lesz éjjel nappal.
Tavaly is majdnem belepusztultam abba hogy hulla vagyok minden nap a háztartásra meg se erő se idő nincs már.
2023. szept. 1. 08:50
28/37 anonim válasza:
27, ha már munkád van, minek kell a suli is?
2023. szept. 1. 08:52
29/37 anonim válasza:
Mert a munkábol (pü diploma)nem élek meg. (Közalkalmazotti)
Igy valami könyvelői ratyi tanfolyamot le kéne nyomni az meg örök online tanulás lesz éjszakánként, pénzért persze, aztan a kötelező 3 év gyakorlat munka melletti bedolgozások, aztan gyerekem is van aki versenyistállóba jár általános suliba(a körzeti c.gánymentes iskola) este 6-8 ig házi meg tanulás van vele minden nap.
Már én imádkozok a tavaszi öszi teli nyari szünetekert mert belepusztultam az egeszbe tavaly is, a lakásra meg semmir foszlány erőm se volt.
Gyülölöm az egészet ahogy van
2023. szept. 1. 09:25
30/37 anonim válasza:
Tehát még a könyveli tanfolyamot es folyamatos frissítest is fizetnem kell majd egy életen át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!