Lesz aki bekapcsolja a fűtést, holnaptól vége van a vénasszonyok nyarának?
Figyelt kérdés
Holnaptól 21-18 fokokat mond végig. Nem folyamatos fűtésre gondolok, csak este felmegíteni egy kicsit a lakást.2021. szept. 16. 16:17
1/9 anonim válasza:
Meglátjuk milyen idő lesz, ígérnek sok mindent aminek a fele se lesz igaz. :D
De igen, ha hideg lesz akkor nyilván kapcsolunk estére fűtést.
2/9 anonim válasza:
Nálunk most 32 fok van. Nem tudok elég hálás lenni a mindenhatónak, ha két hónap hőség után és 0 csapadékkal végre elviselhető lesz az időjárás. Eszemben sincs fűteni. Persze azt megértem, ahol kicsi gyerek van.
3/9 anonim válasza:
Én örülök, ha végre a klímát kikapcsolhatom. :D Gyűlölöm a meleget, alig várom, hogy max 20 fok legyen. (mi 16 fok alatt kezdünk fűteni)
4/9 anonim válasza:
Nálam elég hűvös van, úgyhogy én volt hogy már a vénasszonyok nyara alatt is fűtöttem este:D
5/9 anonim válasza:
Elektromos fűtőtesttel azért be szoktam már fűteni este.
6/9 anonim válasza:
2 héttel ezelőtt bevolt már kapcsolva. A héten nem kellett.
7/9 anonim válasza:
Nálam 8-10 éve volt utoljára kikapcsolva a gázkazán, nyárra se. Egyszerűen ha meleg van, nem kapcsol be a termosztát, ha hideg van, akkor bekapcsol. Ilyen átmeneti időben 10 perc alatt, pár Ft költségből felnyomja az elvártra a hőmérsékletet, minek fagyoskodnánk. Ezekben az időszakokban egy kétgombócos fagyi árából egy hétig lehet jó időt tartani. Nem a naptár, hanem a hőmérséklet a mérvadó. Pár éve augusztusban is egy hajnalban majdnem fagyott itt az É-Alföldön (Nógrádban akkor konkrétan volt fagy valahol), akkor is arra ébredtem, hogy pattog a radiátor...
8/9 anonim válasza:
Nálunk egész évben be van kapcsolva a fűtés, de a termosztát csak akkor indítja el, amikor a hőmérséklet 21,5 fok alá süllyed. Szóval nem én indítom el a fűtést, hanem a termosztát.
9/9 anonim válasza:
Ma este már be fogjuk kapcsolni, 19 fok van a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!