Diákok! Ti mit szoktatok kezdeni a sulis holmitokkal mikor vége az évnek?
Figyelt kérdés
Pl használt füzetek, munkafüzetek amiket nem akartok kidobni2017. aug. 13. 15:51
1/7 anonim válasza:
elégetem, amit nem akarok kidobni:D
2/7 A kérdező kommentje:
Az olyanokra gondolok, amikre még szükség lehet később is, vizsgára való felkészülésnél
2017. aug. 13. 16:07
3/7 anonim válasza:
Általános iskolában minden év végén elajándékoztam egy szegényebb osztálytársamnak. (tolltartó, táska, esetleges használatlan tárgyak meg amire még igényt tartott)
A használt füzeteimet középiskolás éveimben is mindaddig elraktam, ameddig az adott sulit el nem végeztem.
Aztán volt, hogy pár füzetet is fiatalabb ismerős elkért és hasznát vette, ugyanez tankönyvekkel, munkafüzetekkel is.
4/7 A kérdező kommentje:
De amit elraktok, azt hová rakjátok? A többi sulis cucc közé?! Nem szeretném összekeverni így a dolgaimat...
2017. aug. 13. 16:42
5/7 anonim válasza:
Van egy magas, polcos szekrényem kifejezetten könyveknek és oda, a legalsó polcra kerülnek.
6/7 anonim válasza:
Hát akkor ne a többi cucc közé rakd, hanem azoktól elkülönítve (bedobozolva, bezacskózva legalább), de ne dobd ki. Mi ebben a bonyolult? Legfeljebb az lehet a gond, ha nincs neki elég hely. De azon meg nem tudunk segíteni...
7/7 anonim válasza:
Bent marad a kocsi csomagtartojában és majd szeptemberben meg szelektálom ami nem kell az kuka ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!