Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért idegesítenek a gyerekek?

Miért idegesítenek a gyerekek?

Figyelt kérdés

Hétvégén melegvizes fürdőben voltunk a barátnőmmel, és feltűnt, hogy idegesítenek a kisgyerekek.

Idegesített, hogy nem lehetett egy rohadt medencébe ülni anélkül, hogy a pofádba ne rúgná valaki a vizet, mert természetesen a 34 fokos vízben kell megtanulni úszni, az emberek között, és muszáj izomból kapálódzni.

Vagy ott volt egy másik egy másik medencébe, aki ordítva elszámolt 700-ig 0-ról kezdve, és hiába szóltak rá a szülei, nem fejezte be pl.

Vagy ott volt egy harmadik, aki folyamatosan ugrált be a vízbe, úgy, hogy ki volt rakva az ugrálni tilos, és az úszómester előtt csinálta.

Tudom, hogy ebben a korban nekik ez a természetes, a csecsemők sírása pl egyáltalán nem idegesít, csak a kisgyerekek.

Bevagyok savanyodva?

2023. aug. 29. 14:27
1 2
 11/19 Metionin ***** válasza:
100%
Uh legutóbb én is azért költöztem, mert nem bírtam a visítást egész nap. Mellettünk ovi + játszótér, ráadásnak a felső szomszéd az állandóan hisztiző ovis mellé csinált még egyet, aki meg nonstop sírt. Covid miatt full home office, a végén már zajszűrő fülvédővel kellett dolgoznom de feladtam.
2023. aug. 29. 15:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azok kit nem idegesítenek? 😂
2023. aug. 29. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebbe a világba én nem is szeretnék gyereket. Nem akarok velük kiszúrni, és a világnak is van épp elég baja, amúgy is túl sok ember van a Földön. Hogy magyar, vagy más, teljesen lényegtelen.
2023. aug. 29. 16:19
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert nem tudsz velük bánni, nem érted őket.
2023. aug. 29. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A gondos szülő folyamatosan odafigyel a gyerekére, - gondoskodik róla, szocializálja, neveli, - nem csak legyártja, mint manapság a legtöbb barom csak arra, hogy kedvezményeket lehessen besöpörni utána és pajzsként lehessen használni az élet problémáival szemben.

Na már most a kor szülőinek nem erőssége szülőnek lenni, - kikönyökölik, kisajtolják mindenből, amit előnyt lehet a gyerekek létéből kovácsolni, aztán sorsukra hagyják a saját gyerekeiket. Aki nem így tesz, azt meg kiközösítik, hülyének nézik, alázzák, ahol csak lehet.

2023 by hungarian!

2023. aug. 29. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15 valószínű így lehet

Most vonultak haza alolunk a jatszorol q gyerekek szülők, már kb az őrület határán voltam, hogy lehet én is orjongeni fogok ha ők nem hagyják abba

Ma halisten egész korán szabadultam fél 8kor....

2023. aug. 29. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Másokat is idegesít. Gyakran látom hogy az ilyenek kisajátítják maguknak a kisebb medencéket. A többi ember kimenekül miattuk.

Vannak olyan fürdők, ahol rájuk szól a medenceőr. Pl debreceni, gyulai termálfürdő.

2023. aug. 29. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
De miért nem szólsz az úszómesternek, medenceőrnek, hogy végezze már a dolgát?!
2023. aug. 31. 00:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs nevelés. Csak hagyjàk felnőni mint a dudvát. Ez nem most kezdődött. Nem véletlenül annyira rossz ma már a gyerekek intelligencia szintje. A szüleiké is az. És ez csak egyre durvább lesz, amikor ezek a mai gyerekek néhàny év múlva elkezdenek szaporodni.

Szerencsére azért van remény. Több olyan szülőt is ismerek, ahol a gyerekre koncentrálnak. És azok a gyerekek tudják a köszönöm szót használni, szófogadóak és okosak.

2023. szept. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!