Miért idegesítenek a gyerekek?
Hétvégén melegvizes fürdőben voltunk a barátnőmmel, és feltűnt, hogy idegesítenek a kisgyerekek.
Idegesített, hogy nem lehetett egy rohadt medencébe ülni anélkül, hogy a pofádba ne rúgná valaki a vizet, mert természetesen a 34 fokos vízben kell megtanulni úszni, az emberek között, és muszáj izomból kapálódzni.
Vagy ott volt egy másik egy másik medencébe, aki ordítva elszámolt 700-ig 0-ról kezdve, és hiába szóltak rá a szülei, nem fejezte be pl.
Vagy ott volt egy harmadik, aki folyamatosan ugrált be a vízbe, úgy, hogy ki volt rakva az ugrálni tilos, és az úszómester előtt csinálta.
Tudom, hogy ebben a korban nekik ez a természetes, a csecsemők sírása pl egyáltalán nem idegesít, csak a kisgyerekek.
Bevagyok savanyodva?
A gondos szülő folyamatosan odafigyel a gyerekére, - gondoskodik róla, szocializálja, neveli, - nem csak legyártja, mint manapság a legtöbb barom csak arra, hogy kedvezményeket lehessen besöpörni utána és pajzsként lehessen használni az élet problémáival szemben.
Na már most a kor szülőinek nem erőssége szülőnek lenni, - kikönyökölik, kisajtolják mindenből, amit előnyt lehet a gyerekek létéből kovácsolni, aztán sorsukra hagyják a saját gyerekeiket. Aki nem így tesz, azt meg kiközösítik, hülyének nézik, alázzák, ahol csak lehet.
2023 by hungarian!
15 valószínű így lehet
Most vonultak haza alolunk a jatszorol q gyerekek szülők, már kb az őrület határán voltam, hogy lehet én is orjongeni fogok ha ők nem hagyják abba
Ma halisten egész korán szabadultam fél 8kor....
Másokat is idegesít. Gyakran látom hogy az ilyenek kisajátítják maguknak a kisebb medencéket. A többi ember kimenekül miattuk.
Vannak olyan fürdők, ahol rájuk szól a medenceőr. Pl debreceni, gyulai termálfürdő.
Nincs nevelés. Csak hagyjàk felnőni mint a dudvát. Ez nem most kezdődött. Nem véletlenül annyira rossz ma már a gyerekek intelligencia szintje. A szüleiké is az. És ez csak egyre durvább lesz, amikor ezek a mai gyerekek néhàny év múlva elkezdenek szaporodni.
Szerencsére azért van remény. Több olyan szülőt is ismerek, ahol a gyerekre koncentrálnak. És azok a gyerekek tudják a köszönöm szót használni, szófogadóak és okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!