Ha most levelet kapnátok hogy felvették a roxfortba, itt hagymás ezt a digitális világot, és az eddigi életed, hogy ott tanulj?
Figyelt kérdés
#felvételi #roxfortba
2023. aug. 27. 22:07
11/18 anonim válasza:
Persze, hogy mennék, úgyis utálom a jelenlegi életem. Természetesen a Mardekár illik rám, mivel sötét varázsló lennék. Kijárnám az iskolát, utána pedig végeznék az összes ellenségemmel. Avada Kedavra!
12/18 anonim válasza:
Egy szó nélkül mennék :D
Mivel stréber vagyok, talán a Ravenclaw, de az is lehet, hogy amilyen nyomi vagyok, Hupplepuff lesz :D
13/18 anonim válasza:
Igen, természetesen mennék. A Teszlek Süvegre bízom a döntést, hogy melyik ház illene rám, mivel én ezt így nem tudom eldönteni. ☺️
15/18 anonim válasza:
36 évesen elég fura lenne 8-9 éves varázslótanonc hülyegyerekek között lennem, szal nem.
16/18 anonim válasza:
Nem mennék már.
Hollóhátas lennék - amikor még fan voltam, akkor vagy 5 különböző teszt is ezt hozta ki - de már rég nem érdekel.
Néha újra elolvasom, mert írástechnikailag még mindig tanulok belőle, de amúgy maga a világ rég lecsengett nálam.
17/18 anonim válasza:
Miért csak az a hasznos, aki menne?
Itt mindenki mesevilágban él?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!