Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nektek számít, hogy...

Fiúk, nektek számít, hogy látszódjon a csajok arcán egy kos kedvesség?

Figyelt kérdés

Szóval fiúként megnézem a lányokat (persze nem bámulom meg őket, nem vagyok valami perverz alak, de hát a csinos lányokat megnézem).

Ma is a strandon láttam egy korombeli lányt, jó alakja volt, meg amúgy is csinos volt.

Viszont az arcáról semmi kedvesség nem sugárzott. Többször is láttam, de mindig csak egy ilyen flegma arckifejezést mutatott. Megszólítani se meri így az ember, mert olyan a tekintete, hogy kb megölne vele.

Ha mondjuk egy másik haverommal lettem volna, biztos bolondnak nézett volna, azért mert nekem nem jött be ez a csaj annak ellenére, hogy amúgy jó alakú, csinos lány volt.

Másnak is számít az, hogy azért valamennyi kedvesség látszódjon a csajok arcán?

2023. aug. 25. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Normáliséknál számítanak. Akik meg tizenegy-két éves átlagos skillekkel vannak, azok meg csak a csöcsméretet látják és kész, mert tompák, mint a menzás kés. Mikor nem azon múlik az se, hogy milyen lesz az ágyban, nemhogy más.
2023. aug. 25. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:

ma 23:04-es vagyok

meg a buták nem veszik észre másokon sem, hogy azok

vagy ha más egyéb paraméterekben hiányosak

2023. aug. 25. 23:05
 3/8 Darius- ***** válasza:
Nálam nem számít, akit akarok azt megszólítom, aztán lesz ami lesz. Az elutasítást simán bírom, ha ez történik, nem is próbálkozom ilyenkor másodszorra. Vadidegenre miért kellene rámosolyogni ? Nem fog kiderülni a vonzalom így, a mai világban, ha a semmiért rámosolygunk egy idegenre azt tolakodásnak értelmezi a legtöbb. De mindenki másmilyen, vannak akik máshogyan gondolják. Én azt tanácsolom légy bátor.
2023. aug. 25. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Én nagyon szeretnék olyan arcot, ami azt sugározza, hogy a férfiak ne szóljanak hozzám.
2023. aug. 26. 00:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen kedves egy kos 😳 de nem mondanam h szamit. Lehet pont azt nem birja amit en se.
2023. aug. 26. 07:25
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
#4: Azt hiszed ez megold bármit is. Vannak, akiknek kimondottan a kifejtéstelen, üres, rezzenéstelen, vagy kicsit flegma fejek jönnek be. És mikor észreveszed hogy bámulnak, és erre ridegebb próbálsz lenni, az szexuálisan még izgatóbb lesz. Nincs menekvés.
2023. aug. 26. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
6, hát akkor remélem feláll nyilvánosan a pöcse, kisgyerekes apuka meglátja, és letépi neki. 🤗
2023. aug. 26. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Kos ne legyen, nem tetszik.
jan. 29. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!