A nők többsége üresfejű, csak a külsőre törekednek?
Figyelt kérdés
A nagybátyám mondta: A nők többsége üresfejű, csak a külsőre törekednek. Sosem hallott olyan dolgot nőtől, amin elgondolkodhatott volna, stb.2023. aug. 22. 18:10
21/23 anonim válasza:
Akkor üzenem a nagybátyádnak(ha tényleg ő mondta), hogy modellként, külföldi orvos, üzletemberek, itthoni mérnök, többdiplomás ösztöndíjas nerd fiú IS azt mondta nekem, hogy én vagyok az egyik legokosabb nő akivel valaha tudtak beszélni. És nyilván munkámból, külsőmből kifolyólag nem erre számítottak.
És nem, nem csak azért mondták, mert le akartak fektetni(bár amúgy az összes le akart volna, ez igaz)
22/23 anonim válasza:
Dehogynem
Ezért vagy buta, mert elhitted...
Alap pasi duma. :D
23/23 anonim válasza:
Csak sajnos esetemben én magamról is tudom hogy intelligens vagyok, tekintve hogy aki az, az tudja magáról, illetve egymást is felismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!