A nők többsége üresfejű, csak a külsőre törekednek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1237..
Ettől a nemtől én nem fogadok el kritikát😅
"... és intellektuálisan is szerényebb képességűek, mint a férfiak."
Ja, persze. Úgy általában :D
Jelenleg a nők magasabb számot érnek el az IQ teszteken, mint a férfiak.
Egy Mensa tag
N
Nem.
A férfiak intelligensebbek.
#10 képzeld, ismerek egy egyszerűen tündéri csajt, tökéletes, konkrétan nincs benne SEMMI kivetnivaló, viszont valahogy sosem láttam körülötte hímeket (pedig nagyon nyitott személyiség). Pont ezért megkérdeztem az egyik srácot, hogy ez így hogy van (mikor a plázacicák körbe vannak ugrálva), tudod mit mondott? Hogy az a lány annyira jól végzi a dolgát, annyira okos, hogy mellette egy férfi ("férfi") idézem, "nem érezné felsőbbrendűnek magát", ezért nem tetszik egynek sem
Alapvetően jóban vagyok a sráccal, inkább a normális kategóriába tartozik, szóval ha ő ilyen, bele se merek gondolni, a többinek milyen a gondolkodása...
Szóval ha valaki jó, az rossz, de ha nem kifejezetten okos, akkor egyrészt az is rossz, másrészt jön az általánosítás. Ha ti ilyen barmok vagytok, hogy nem tudtok "alfák" lenni egy okos nő mellett, és csak a kevésbé okosakat veszitek észre, akkor viszont ne is tartsátok magatok ennyivel többre😭👏
(Persze akinek nem inge, ne vegye magára, vannak normális férfiak, csak nem egy ilyen barommal találkoztam már)
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!