Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők többsége üresfejű, csak...

A nők többsége üresfejű, csak a külsőre törekednek?

Figyelt kérdés
A nagybátyám mondta: A nők többsége üresfejű, csak a külsőre törekednek. Sosem hallott olyan dolgot nőtől, amin elgondolkodhatott volna, stb.

2023. aug. 22. 18:10
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogyan, de töröltem a második részét:

A lényeg, hogy szerintetek mennyire van igaza? Szerintem egyáltalán nem, de érdekelne ki mit gondol erről, akár hölgyek is.

2023. aug. 22. 18:11
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Nagybátyáddal csak ezek állnak szóba...
2023. aug. 22. 18:13
 3/23 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
86%
Érdekes hogy egyedül nem tudod eldönteni. Te találkoztál már a valóságban nővel?
2023. aug. 22. 18:14
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Ez durva. Vannak jól kinéző női mérnökök, tudosók, kutatók, orvosok stb..Ők szerintetek semmit sem tudnak?
2023. aug. 22. 18:17
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
A hiba a nagybátyádban van, nem a nökben!
2023. aug. 22. 18:18
 6/23 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Lehet a nagybátyádnak idegen fogalom a gondolkodás :D
2023. aug. 22. 18:32
 7/23 anonim ***** válasza:
81%

Tehát a bölcs nagybácsid alaptalanul odaböfögött valami baromságot, te meg azon dillemázól, hogy igaza van-e vagy sem, erre felteszel egy kérdést a gyakorin, mert te nem tudod eldönteni.

Ez alapján elég üresfejűnek tűnsz. Úgy hogy melléd sajnos üresfejű nő dukál.

2023. aug. 22. 18:36
 8/23 anonim ***** válasza:
95%

"Sosem hallott olyan dolgot nőtől, amin elgondolkodhatott"

Képzelem hány nőnemű egyeddel válthatott két mondatnál többet👌

2023. aug. 22. 18:40
 9/23 anonim ***** válasza:
5%
Jól mondja az öreg!
2023. aug. 22. 18:50
 10/23 anonim ***** válasza:
6%

Ha nem kapjuk fel az vizet és elgondolkodunk, akkor rájövünk, hogy bizony van benne igazság.

Persze vannak értelmes nők, elvétve egészen kiemelkedők, de sosem találkoztam olyan nővel, aki megközelítette volna a legértelmesebb férfi ismerőseim szintjét.

Igazán eredeti gondolatot vagy jó tanácsot sem hallottam nőktől. A nők többsége inkább megismétli, amit olvasott, ha vitázni érvelni kell, akkor vagy belezavarodik, vagy csak személyeskedik.

A nők alapvetően képtelenek higgadtan, érzelmeket félretéve vitázni és egyszerűen plafonjuk jóval alacsonyabban van, mint a férfiaké.

Az meg tény, hogy nőknél sokkal fontosabb külső, máskülönben nem válogatnának jobban, mint a férfiak és nem öltöznének úgy, ahogy.

Tehát nem üresfejűk, de alapvetően felszínesebbek, és átlagban fizikálisan és intellektuálisan is szerényebb képességűek, mint a férfiak.

Aminek viszont megvan az előnye, hogy kellően magabiztos és értelmes vagy, akármelyik nőt 1 napon belül ágyba tudod vinni, akkor is, ha férjnél, ha 3 diplomás, vagy esküdözött, hogy őt aztán nem érdeklik az alkalmi kapcsolatok.

2023. aug. 22. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!