A nők többsége üresfejű, csak a külsőre törekednek?
Nem tudom hogyan, de töröltem a második részét:
A lényeg, hogy szerintetek mennyire van igaza? Szerintem egyáltalán nem, de érdekelne ki mit gondol erről, akár hölgyek is.
Tehát a bölcs nagybácsid alaptalanul odaböfögött valami baromságot, te meg azon dillemázól, hogy igaza van-e vagy sem, erre felteszel egy kérdést a gyakorin, mert te nem tudod eldönteni.
Ez alapján elég üresfejűnek tűnsz. Úgy hogy melléd sajnos üresfejű nő dukál.
"Sosem hallott olyan dolgot nőtől, amin elgondolkodhatott"
Képzelem hány nőnemű egyeddel válthatott két mondatnál többet👌
Ha nem kapjuk fel az vizet és elgondolkodunk, akkor rájövünk, hogy bizony van benne igazság.
Persze vannak értelmes nők, elvétve egészen kiemelkedők, de sosem találkoztam olyan nővel, aki megközelítette volna a legértelmesebb férfi ismerőseim szintjét.
Igazán eredeti gondolatot vagy jó tanácsot sem hallottam nőktől. A nők többsége inkább megismétli, amit olvasott, ha vitázni érvelni kell, akkor vagy belezavarodik, vagy csak személyeskedik.
A nők alapvetően képtelenek higgadtan, érzelmeket félretéve vitázni és egyszerűen plafonjuk jóval alacsonyabban van, mint a férfiaké.
Az meg tény, hogy nőknél sokkal fontosabb külső, máskülönben nem válogatnának jobban, mint a férfiak és nem öltöznének úgy, ahogy.
Tehát nem üresfejűk, de alapvetően felszínesebbek, és átlagban fizikálisan és intellektuálisan is szerényebb képességűek, mint a férfiak.
Aminek viszont megvan az előnye, hogy kellően magabiztos és értelmes vagy, akármelyik nőt 1 napon belül ágyba tudod vinni, akkor is, ha férjnél, ha 3 diplomás, vagy esküdözött, hogy őt aztán nem érdeklik az alkalmi kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!