Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen reggeli rutinotok van...

Milyen reggeli rutinotok van felkelés után reggelente, amike sose hagytok ki?

Figyelt kérdés
És kb mikor keltek?

2023. aug. 21. 12:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Amikor nincsen iskola akkor 9-10 körül kelek (Mikor van 6 fele) megtisztítom az arcom, fogat mosok és megfésülködök, nem szoktam reggelizni.
2023. aug. 21. 13:39
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

#1 vagyok

Az lemaradt, hogy hétvégén: dél körül felkelek, ebédelek, mosakszom.

2023. aug. 21. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem a reggeli torna életmentő.
2023. aug. 21. 13:43
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
Általában 6 kor kelek, majd wc, fogmosás és rakok ki a makkáimnak nasit. Iszok fél liter vizet közben felöltözöm/pakolok a táskámba ami kell.. majd parfüm kiválasztás es start.
2023. aug. 21. 13:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
6:15-kor kelek, megyek szarni-húgyozni. Megmosom az arcom (kezem is nyílván), belövöm a séróm nagyjából. Utána jön a reggeli edzés: fekvőtámasz, tolódzkodás, hasizom erősítés. Majd egy laza nyújtás, fogmosás, zuhany. Végül felöltözök és elindulok 7:10-kor.
2023. aug. 21. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Már nem dolgozom, általában 6-fél 7 körül kelek. Mindig egy rettentő gyenge kavarós kávéval kezdem a napot, azt még ágyban ülve fogyasztom, közben elolvasom a híreket, majd mosdás, fogmosás, öltözés, és ha nem esik, elvisszük a kutyát sétálni. Tudom, hogy rossz szokás, de soha nem reggelizem. Az aznapi teendőket, programokat, esetleges vásárlásokat előző nap megtervezzük.
2023. aug. 21. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Miért van némelyik válasz lepontozva ennyire? Senki se írt hülyeséget 🙄
2023. aug. 21. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Mert tele az oldal féreggel akinek ez az egyetlen öröme :)
2023. aug. 21. 18:34
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
Reggeli, pisi, kaki, telózás. Random sorrendben. De mindig felkelek előbb. Az lesz majd a durva, mikor előbb kakilok, és csak utána kelek fel...
2023. aug. 21. 22:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Eléggé összevissza kelek, és összevissza kezdek munkában, így van, hogy reggel 7-kor már dolgozom, de arra is akad példa, hogy csak 11-től vagyok.

Telefonon van az ébresztőm, általában 2x benyomom rajta a szundit. Utána, elég rossz szokás, próbálok is leszokni róla, de sajnos egyik első dolgom, hogy megnézem, milyen értesítések, hírek vannak a telefonomon. Ránézek pár oldalra, majd megyek fogat mosni és kezdem a készülődést. Ilyen tipikus mosdó-öltözködés dolgok után indulok munkába, és csak nagyon minimális reggelit eszem, ha 7-re megyek, ezt később pótolom, úgy 9-10 óra magasságában.

Ha 11-kor kezdek, picit tovább alszom, és elmegyek egy 30-40 perces sétára még munka előtt.

2023. aug. 22. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!