Mit tegyek, hogy reggelente könnyebben keljek fel?
Nagyon nehezen kelek fel, akárhány óra is legyen. Ha pl. 8-ra ébresztőt állítok és semmi dolgom sincs, 90%, hogy nem kelek fel, pedig szeretném tartalmasabban eltölteni az időt.
Ha pedig dolgom van, akkor is nagyon nehezen kelek fel.
Mostanában elég nehezen is alszom el.
Mit lehetne tenni?
24/L
Valami unalmas, beszélgetős műsort keress a TV-ben. Nekem ez jött be.
A felkelés viszont továbbra is problémás. ( Volt olyan időszak, hogy 4 ébresztőóra+ egy telefon kellett)
én sem tudom megszokni az ébresztőórára kelést.
amikor hétvége van és magamtól ébredek akkor sem alszok sokáig , de akkor kipihentebb vagyok , nyilván a tudat is segít, hogy nem kell menni dolgozni.
Pedig tulajdonképpen szeretem a munkám, de mégis reggelente sokszor arra gondolok, hogy valamilyen otthonról választható munkát kellenne csinálnom, mert nem tudok hozzászokni a korán keléshez.
Ha már benn vagyok a munkahelyemen ok, de kell 1-2 óra mire nagyjából magamhoz térek.
Addig olyan vagyok mint egy robot..
sokszor olyan mikor sietek a munkába, de a testem még fáradt , mintha aludnék de mégis vonszolom magam fura nehéz elmagyarázni.
Amúgy tényleg sokat gondolkozom, mit kezdjek majd magammal, mivel ha gyermek lesz, akkor rémálom lesz , hogy időben odaéjen az ember dolgozni.
Nálunk nem nézik el ha késünk, nem nézik el ha hirtelen közbejön valami és nem tudunk bemenni (pl beteg a gyerek stb) főleg , hogy senkinek sincs még gyereke..:D
SZóval félek senkit nem érdekelne, ha beteges pl a gyerekem és csak szoronganék folyton.
Még magam miatt is szorongok , hogy nehogy lebetegedjek , de ha gyerek lesz akkor mi lesz?
Nyugodt anyuka szeretnék lenni, ami segítene ha rugalma munkaidőm lenne, de hát fogalmam nincs mihez kellene majd kezdenki később.
SzóvAÉ na hiába szeretem a mostani munkám, de az ébresztőre kelés egy megerőszakolása a testemnek.
Tsiztára beteges ha belegondolunk, hogy mind ezt tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!